Vakıfbank'ta hesabı olan hemen yapsın! 5 dakikada 500 TL para iadesi yapılacak

Nisan ayında Vakıfbank kart sahiplerine özel bir kampanya başlatıldı. 18-30 Nisan tarihleri ​​arasında seçili e-ticaret sitelerinden yapacağınız 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL değerinde Worldpuan hediyesi kazanacaklar. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için kayıt ve katılım şartlarına dikkat etmeniz önemlidir.

Vakıfbank'ta hesabı olan hemen yapsın! 5 dakikada 500 TL para iadesi yapılacak

Vakıfbank Kampanya Detayları

Nisan ayına özel başlatılan kampanya kapsamında Vakıfbank kart sahipleri, 18-30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında seçili e-ticaret siteleri üzerinden yapacakları 15.000 TL ve üzerindeki alışverişlerde 500 TL değerinde Worldpuan hediyesi kazanacak. Bu kampanyada harcama yapmadan önce talepte bulunulması gerekmektedir.

Kayıt ve katılım koşulları

Kampanyaya katılım göstermek isteyenlerin dikkat etmeleri gereken bazı koşullar var:

Kampanyaya yalnızca aynı satıcıdan aynı gün yapılan ilk alışveriş dahil edilecektir. Kampanyaya fiziksel mağazalardan ve fiziki satış noktalarından yapılan alışverişler dahil olmayacak, yalnızca belirli internet siteleri ve mobil uygulamalar üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır.

Vakıfbank'ta hesabı olan hemen yapsın! 5 dakikada 500 TL para iadesi yapılacak

Kampanyaya katılmak için başvurunun 18-30 Nisan 2024 tarihlerinin arasında yapılması gerekmektedir. Ayrıca 500 TL Worldpoint kazanma limitine ulaşan müşterilerin kampanyaya katılımı sona erecektir.

Nasıl kayıt olunur?

Kampanyaya katılmak isteyen Vakıfbank kart sahipleri cep telefonları üzerinden SMS göndererek ya da VakıfBank Mobil uygulamasından kayıt yaptırabilirler.

Başvuruların belirtilen süre içerisinde yapılması gerekmektedir. Aksi halde kampanyaya katılım geçersiz olacaktır.

Vakıfbank, müşterilerine özel bu kampanyayla hem internetten alışverişi teşvik ediyor hem de müşterilerine ekonomik alanda katkı sağlamayı hedefliyor. Kampanya detaylarına ve başvuru bilgilerine Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.