Halkbank'tan 6 Ay Ödemesiz 500 Bin TL Nakit Kredi Fırsatı!

Halkbank, acil nakit ihtiyacı olanlara özel 500 Bin TL'ye kadar kredi sunuyor.

Halkbank'tan 6 Ay Ödemesiz 500 Bin TL Nakit Kredi Fırsatı!

Halkbank, acil nakit kredi ihtiyacı olan vatandaşlara özel bir kredi desteği sunmaktadır. Bu kredi paketi, 1 Haziran 2023 tarihi itibariyle başlamış olup, aşağıdaki şartları taşıyan herkese 60 ay vadeli ve ilk 6 ayı ödemesiz olarak 500 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır.

Halkbank, 200 bin TL hibe desteği almamış bireylere de aynı vadelerle destek kredisi sunmaktadır. Başvurular bugün başlamış olup, Haziran ayı sonuna kadar devam edecektir.

Diğer özel bankalarda kredi kullanımında büyük zorluklar yaşanırken, Halkbank'ın bu kampanyası büyük bir ilgi görecektir. Bazı bankalarda nakit kredilerde faiz oranları yüzde 70'in üzerine çıkmış, ticari, konut ve taşıt kredilerinde ise bankaların bile fiyat vermediği iddiaları gündeme gelmiştir.

Halkbank'ın başlattığı bu kampanya, toplamda 700 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunan ve ödemelerin ilk 6 ayını erteleyen bir destek kredisidir. Bu krediye aşağıda belirtilen tüm vatandaşlar başvurabilir.

Kredi destek kapsamında başvurular için gerekli belgeler ve detaylar hakkında bilgi almak için Halkbank'ın Genel Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. Halkbank ayrıca KOOP-DES projesinden hibe desteği alan kooperatiflere en fazla 50.000 TL, hibe desteği almayan kooperatiflere ve Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı kooperatiflere ise en fazla 200.000 TL kredi imkanı sunmaktadır.