Bayramdan Önce 'Yeni Askerlik Sistemi' ve 'Köprü Cezaları' için TBMM Toplanıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, Ramazan bayramı öncesinde milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren düzenlemeler için mesai yapacak.

Bayramdan Önce 'Yeni Askerlik Sistemi' ve 'Köprü Cezaları' için TBMM Toplanıyor

Bayramdan Önce Yeni Askerlik Sistemi ve Köprü Cezaları için TBMM Toplanacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, Ramazan bayramı öncesinde milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren düzenlemeler için mesai yapacak. Yeni Askerlik Sistmei, Köprü cezalarının affı gibi meseleler önümüzdeki günlerde mecliste tartışılmaya başlanıyor. Milyonlarca genç ve ailesinin beklediği yeni askerlik sistemi düzenlemesi , geçtiğimiz gün TBMM Başkanlığı'na sunulmuş, burada Milli Savunma Komisyonu'nda geçen bir günlük görüşmenin ardından oylanarak kabul edilmiş ve genel kurula sevk edilmişti.

TBMM Genel Kurulu'nun bu hafta yeni askerlik sisteminden önce köprü cezalarının affını da beraberinde getiren torba kanunu görüşmesi, hemen ardından da yeni askerlik sistemiyle ilgili görüşmeleri yapması bekleniyor. Tekliflerin öne çekilmesi de söz konusu olabilir. Gelişmelerden siz değerli ziyaretçilerimizi sosyal medya hesaplarımız ve sitemiz aracılığıyla haberdar etmeyi sürdüreceğiz. Yeni haberler için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin instagram hesabına katılmak için tıkla.