Ankara Yenimahalle'de PTT Soygunu

Ankara Yenimahalle ilçesinde hırsız ya da hırsızlar öğle vaktinde PTT personeli izne çıktığı sırada postaneyi hedef aldı, PTT ön kapısını zorlayarak açan şahıs ya da şahıslar, veznedeki 4 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Ankara Yenimahalle'de PTT Soygunu

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Yenimahalle ilçesinde Mesa'daki PTT şubesinde, öğle vaktinde hırsızlık yaşandı. PTT personeli öğle molasına çıktığı sırada ön kapıyı zolayarak açan kişi ya da kişiler, veznedeki 4 bin TL nakit parayı alarak kaçtı.

Şubeye döndüklerinde karşılaştıkları manzara karşısında şok olan PTT Personeli durumu polis ekiplerine bildirdi. Postane hizmete kapatılırken, olay yerine gelen Olay yeri inceleme ekipleri şubede parmak izi çalışmaları yaptı. Polis güvenlik kamerası kayıtlarından hırsız ya da hırsızların kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başladı.

Kamudan haberler, yerel haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA