Altınova Belediyesi'ne Devlet Memuru Alınacak (Zabıta Memuru , Temizlik Görevlisi, Memur)

Altınova Belediye Başkanlığı'na yeni memur alımı için başvuru süreci başladı. Geçtiğimiz günlerde Yalova Altınova Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfası ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan bir duyuruda belediyeye zabıta memuru, memur ve temizlik görevlisi pozisyonlarında yeni memur alımı yapılacağı belirtilmişti.

Altınova Belediyesi'ne Devlet Memuru Alınacak (Zabıta Memuru , Temizlik Görevlisi, Memur)

Belediye'den yapılan duyuruda başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra ilgili pozisyonlara göre belirlenen başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemeleri gerektiği belirtilmişti. Başvuru genel şartlarına adaylar sayfanın altındaki başvuru kılavuzu linkinden erişim sağlayabilirler.

Yalova Altınova Belediye Başkanlığı'nın memur alımı için başvurular 8 Kasım 2018 tarihine kadar belediye'nin YALOVA – Altınova Belediyesi adresindeki Altınova Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacak. Zabıta memuru alımı başvurular şahsen, diğer pozisyonlar için başvurular şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gerçekleştirilecek. Başvuru sonuçları Altınova Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından 12 Kasım'da açıklanacak.

Alımlara dair detaylı bilgilendirme, başvuru süreciyle ilgili diğer adaylarla bilgi alışverişi ve kamu-özel sektör iş fırsatlarından anında haberdar olabilmek için kamu bülteni facebook grubuna katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.

Altınova Belediyesi Memur Alımı - Başvuru Kılavuzu