AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: Genç İşsizlikle Mücadele Ediyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, genç işsizlik sorunuyla mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: Genç İşsizlikle Mücadele Ediyoruz

Samsun İlkadım Belediyesi ve  Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor kurslarını tamamlayan aşçılar için düzenlenen törene katılan Karaaslan burada ekonomi ve işsizlik sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karaaslan, "Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de genç işsizlik problemi var. Tüm dünya ile birlikte biz de bununla mücadele ediyoruz. Fakat biz gençlere, kadınlara çok büyük kıymet veriyoruz. Trbet Hayatın her alanında 'gençler ve kadınlar var olsun' diye bunun için devletin tüm mekanizmalarını harekete geçiren, hakikaten kimi zaman yüreğini ortaya koyarak mücadele eden bir Cumhurbaşkanına sahibiz" dedi. Karaaslan, kursta eğitim gören gençlerin mutlaka iş hayatına atılması gerektiğine dikkat çekti. 

İşsizlik sorununa ilişkin değerlendirmelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA