Yılın kampanyasına imza atıldı! Fiat 369 Bin TL’den satılıyor

Yeni araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılan sıfır araç fiyatlarına bir yenisi daha eklendi. Fiat tarafından duyurulan fiyat dikkat çekti.

Yılın kampanyasına imza atıldı! Fiat 369 Bin TL’den satılıyor

Sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için Fiat tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanya kapsamında da Fiat, müşterilerine dev indirim yaptı. Bu sayede siz de sadece 369 bin TL vererek sıfır araç sahibi olabileceksiniz. 

Fiat tarafından duyurulan kampanya kapsamında yapılan indirim sıfır araç almak isteyen kişileri memnun etmeyi başardı. Yapılan kampanya ile siz de uygun fiyatla araba sahibi olabileceksiniz. Sıfır araç sahibi olmanıza imkan tanıyan Fiat, resmen ticari araçlarında fiyatlarında düşüş yaptı. Bu düşüş ile siz de kolayca sıfır araç sahibi olabileceksiniz. 

Fiat Sıfır Araç Kampanyasını Başlattı! 

Fiorino

Fiat tarafından sunulan sıfır araç kampanyası ilgi çekmeyi başardı. Sunulan bu kampanya kapsamında müşteriler 369 bin TL ödeyerek araç sahibi olabilirsiniz. Bu kapsamda pek çok kişi Fiat sahibi olarak finansal çözümlere yönelmek zorunda kalacaksınız. Fiat tarafından sunulan kampanya kapsamında binek yerine hafif ticari araçlar sunarak maliyet avantajı sunmaktadır. Bu araçlar ile ayrıca ekonomik avantaj elde edebileceksiniz. 

Fiat Fiorino gibi modellerde indirim imkanı sundu. Sunulan bu avantajlar ile diğer firmalara oranla daha düşük fiyatla araç satışı yapan Fiat, peşin para ödeme imkanı olmayan müşterilere 369 Bin TL peşinatla ödeme imkanı sunmaktadır. Geri kalan tutarla kredi çekebileceksiniz. Krediyi de 48 ay vadeli olarak sunabilecek ve her ay rahat ödeme imkanı sizlere sunulacaktır. Sunulan bu kampanya kapsamında Fiat, size sıfır kilometre araç sahibi olmaya ulaşım sağlıyor.