Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli Düşük Faizli 125 Bin Lira Kredi SMS İle Başvuru İmkanı

Vakıfbank tarafından 3 ay geri ödemesiz kredi kampanyasını duyurdu. Vakıfbank, faiz oranlarında bir miktar indirime giderek ve maksimum 125 bin lira tutarında kredi verme imkanı sağladığını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli Düşük Faizli 125 Bin Lira Kredi SMS İle Başvuru İmkanı

Vakıfbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurularının başladığı duyurdu. Vakıfbank'tan tarafından yayımlanan açıklamada, başvuruların internet üzerinden, mobil uygulama aracılığıyla ve şubelerden yapılabileceğini belirtti. Önümüzdeki Perşembe günü Merkez Bankası'nın faiz arttırım kararı alması bekleniyor ve bu kararın ardından bankaların kredi faizlerinde yukarı yönlü güncellemeler yapması bekleniyor. Merkez Bankası'nın politika faizinde hızlı bir artışa gitmesi öngörülürken, bu faiz kararının ardından bankaların kredi faizlerinde de bir yükseliş bekleniyor. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ise faiz kararından önce nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankalara yoğun bir şekilde başvuruda bulunmaya başladı.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre vatandaşlar aşağıdaki seçeneklerden birisini birisini kullanarak kredi çekebilecekler. İşte o seçenekler:
Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli
Azalan taksitli
3 ayda bir eşit taksitli,
Son taksit balon ödemeli,
Değişken taksitli

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 bin ila 125 bin lira arasında değişen miktarlarda verilen kredilerde faiz oranının başlangıç olarak 1.57 olduğu bildirildi. Kredi miktarına bağlı olarak vade süresi de 3 ila 36 ay arasında değişmektedir.

Örnek olarak, 100 bin lira kredi talep ettiğinizi varsayalım. Bu durumda banka tarafından size sunulan seçenek, 1.57 faiz oranı ve 24 aylık vade ile 100 bin lira kredi verilmesidir. Kredi miktarının 100 bin lira üzerinde olduğu durumlarda ise vade süresi 12 aya düşmektedir. Dolayısıyla, 24 aylık vade seçeneğiyle çekeceğiniz 100 bin lira krediyi aylık 5 bin 264 TL taksitle bankaya geri ödeyeceksiniz. 24 ayın sonunda toplamda 126 bin 836 TL taksit ödemesi yapmış olacaksınız.

Bu örnekleme, 100 bin lira kredi talebi üzerinden yapılmış olup, diğer miktarlar ve vade süreleri de farklı faiz oranları ve taksitlerle değerlendirilecektir. Kredi kullanımıyla ilgili detaylı bilgi ve hesaplamalar için banka ile iletişime geçebilirsiniz.

VAKIFBANK'TAN KOLAYLIK CEP TELEFONUNDAN BAŞVURU İMKANI

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda, kredi başvurusunun cep telefonuyla kısa mesaj yoluyla yapılabileceği belirtti. Başvurunun nasıl yapılacağına ilişkin açıklama ise şu şekilde:

Sms ile kredi başvurusu yapmak için, KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi aralarında birer boşluk bırakarak yazarak 5724'e SMS göndermeniz yeterlidir.

Örnek olarak, başvuru yapacak kişiye ait T.C. Kimlik No'su 12345678901, doğum tarihi 01.01.1985 ve aylık geliri 5000 TL olsun. Bu durumda başvuru metni şu şekilde olacak:

KREDI 12345678901 01011985 5000

Bu bilgileri aralarında boşluk bırakarak 5724 numarasına SMS gönderdiğinizde kredi başvurunuz işleme alınacaktır.
Kamubulteni.com l İstanbul