Yaz Okulu Ne Zaman Başlayacak? Üniversiteler Ne Zaman Açılır? Kısmi Açıklama Geldi

Ziya Selçuk , okulları açmayı planladıkları tarihi açıkladı. Peki üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yaz okulu eğitim süreci ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Yaz Okulu Ne Zaman Başlayacak? Üniversiteler Ne Zaman Açılır? Kısmi Açıklama Geldi

Üniversiteler ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'un okulların açılması ile ilgili gelen açıklamasının ardından üniversite öğrenciler, üniversitelerin ne zaman açılacağını araştırmaya başladı.

ZİYA SELÇUK 1 HAZİRAN DEDİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı televizyon programında okulları 1 Haziran günü açmayı planladıklarını ifade eti. Korona salgının azalması durumunda bu tarihte okulların açılacağını söyleyen Bakan Selçuk, "Normalleşme süreci beklendiği şekilde devam ederse 1 Hazarin'da okulları açarız." dedi. 

ÜNİVERSİTELER NE OLACAK?

Bu açıklama sonrası üniversitelerin ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Bu açıklama ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. Ama üniversite öğrencilerini de yakından ilgilendiriyor.

YAZ OKULU

Üniversitelerde uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Ancak uzaktan eğitimle verilemeyecek dersler , yaz aylarında açılacak okulal birlikte yüz  yüze verilecek. 1 Haziranda MEB 'in okulları açması sonrası YÖK 'ün de Haizran ortalarında üniversitelerde yaz okulunu başlatması bekleniyor.

Konu ile ilgili net açıklama YÖK 'ten gelecek. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN