MSB İşçi Alımı İçin Belge Kontrol Çağrısı Yaptı

Milli Savunma Bakanlığı Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında istihdam edilmek üzere başvuran adayların belge kontrol çağrısını yaptı.

MSB İşçi Alımı İçin Belge Kontrol Çağrısı Yaptı

22-28 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sayfasında yayımlanan ilanla başvuruları alınan işçi kadrosu için adaylara belge kontol çağrısı yapıldı.

Yapılan duyuruda, ‘’ Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında istihdam edilmek üzere 22-28 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sayfasında yayımlanan TMSY işçi alım ilanına müracaat eden adayın başvuru sırasında İŞKUR sitesinde beyan ettikleri bilgi ve belgelerin kontrol edilmesi gerekmektedir.

Bu kapsamda başvuruda bulunan adayın iş yerine 04 Nisan 2022 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında Ek'de belirtilen belgeleri şahsen ibraz etmesi gerekmektedir. Posta yolu ile gönderilen ve/veya belge kontrol tarihi dışındaki ibraz edilecek belgeler dikkate alınmayacaktır.

Belge kontrolleri neticesinde talep şartlarını taşıdığını belgeleyen adayın mülakat yeri Personel Temin Daire Başkanlığınca (PERTEM) resmi internet sayfasında ilan edilecek ve ayrıca tebligat yapılmayacaktır’’ ifadelerine yer verildi.

Adaylardan İstenen Belgeler

Adli Sicil Durum Belgesi (e-Devlet çıktısı yeterlidir)

Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesi onaylı veya e-Devlet çıktısı yeterlidir)

Nüfus Cüzdanı Aslı (2 adet tıpkıçekimi ile beraber)

Vesikalık Fotoğraf (4 adet)

Terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısını aslı ve onaylı örneği

Terörle mücadele kanunu 21. Maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralandığına ilişkin sağlık raporu aslı veya onaylı örneği (Terörle mücadelede yaralananlar için gerekli belge)

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığına ilişkin SGK dan alınacak belge

Öğrenim belgesi (En son mezun olduğu okulun)

Sonuçlara Ulaşmak İçin: TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /