Yeraltından Gelen Ürkütücü Seslerin Nedeni Belli Oldu

Önceki gece Denizli'de yer altından ürkütücü sesler gelmeye başladı. Gelen ürkütücü sesler mahalleliyi sabaha kadar uyutmadı. Tedirgin eden seslerin nedeni belli oldu.

Yeraltından Gelen Ürkütücü Seslerin Nedeni Belli Oldu

Yeraltından gelen ürkütücü seslerin nedeni belli oldu.

Denizli'de gece yarısı yer altındna ürkütücü sesler gelmeye başladı. son günlerde gelen ve dün gece duyulan ürkütücü sesler mahalleliyi ayağa kaldırdı. Polis ekipleri ile AFAD ve Denizli Su Kanalizasyon İşleri ekiplerine haber verildi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine bölgeye geldi ve çalışma başlattı. Başlatılan çalışmada seslerin su şebekesi nedeniyle olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Patlamalar ve farklı şekillerde meydana gelen seslere , su şebekesi içerisinde biriken havanın neden olabileceği ihtimali sonrası başlatılan çalışmada neden belli oldu. 

Detaylı dinlemeler yapıldı ve suyun hava yaparak oluşturduğu kabarcıkların patlaması sonucu söz konusu seslerin meydana geldiği öğrenildi. Kavitasyon sonucu meydana gelen seslerin çopk nadir oluştuğu öğrenilirken su hattındaki havanın alınması sonrası sesler kesildi.