Son Dakika: İstanbul'da Helikopter Düştü

Son dakika haberi: İstanbul 'da bir helikopter denize düştü.

Son Dakika: İstanbul'da Helikopter Düştü

Son dakika haberi İstanbul 'dan geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda bulunan Bostancı semtinde denize helikopter düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, helikopterin denizin ortasına düşmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişinin yaralandığı ve yaralıların kurtarılarak hastaneye kaldırıldığına yer verildi.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Emniyet kaynaklarından edinilen son dakika bilgilerine göre adıbıb Halil Ünver olduğu öğrenilen yaralınun durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

HELİKOPTER NEDEN DÜŞTÜ?

Öte yandan alınan bir diğer bilgiye göre, helikopter sahile 500-600 metre gerideyken çok hızlı bir şekilde irtifa kaybına uğradı ve giderek denize yaklaşarak denize düşüyor.

VALİLİK 'TEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği tarafından, yaşanan helikopter kazası ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır."

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara