Milli Şakamızın Sonu İyi Bitmedi: Plazma Televizyonla Arkadaşını Kovaladı

Rize'de meydana gelen olayda bir kişi, kendisine demlik şakası yapan arkadaşını plazma televizyonla kovaladı.

Milli Şakamızın Sonu İyi Bitmedi: Plazma Televizyonla Arkadaşını Kovaladı

Milli şakamızın sonu kötü bitti.

Uzun süreden beri en çok yapılan ve hala yapılmaya devam edilen milli şakamız çaydanlık devirme şakası bu sefer ilginç bir sonua neden oldu. Rize Ardeşen'de meydana gelen olayda Hamit Gül isimli kişi, elindeki boş demlik ile arkadaşına şaka yapmaya çalıştı. 

Üzerine kaynar çaydanlık döküldüğünü zanneden kişi ise o panikle yerinden fırladı. Yasşadığı korku ile şoke olan kişi, o şakayı kendisine yapan kişiye saldırmak için çevresinde bir eşya aradı. Yanında duvarda asılı plazma televizyonu gören kişi , plazma televizyonu alarak onu televizyonla kovalamaya başladı. 

4 BİN LİRALIK TLEEVİZYON KIRILDI

Korku ile televizyonu alan ve arkadaşını kovalamaya çalışan kişi, elindne televizyonu düşürdü ve televizyon kırıldı. 

O anda televizyonu eline aldığını hatırlamadığını söyleyen Murat Gül, "Köy evinde 3-4 arkadaş oturuyorduk. Sohbet ediyor, kardan bahsedip, planlarımızı anlatıyorduk. O arada çayım bitmişti, kuzenim çayı doldurmaya kalktı. Biz sohbete devam ediyorduk. Üzerime düşen demliği gördüm. Şokla ben de ne yaptığımı anlamadım, duvardaki televizyonu kapmışım. O esnada ayağım kaydı televizyon elimden düştü. Ben tam balkona çıkarken ayıldım 'ne yapıyorum' dedim ama o esnada da televizyon elimden düştü. Şaka yapıp güleceklerdi ama benden beklemedikleri bir refleks olunca maalesef maliyeti yüksek bir şaka oldu. 'Madem bir şakayı yaptınız masrafa da ortak olacaksınız' diye orada bulunan arkadaşların hepsinden parayı topladık ev sahibine yeni televizyon aldık" diyerek olayı aktardı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA