Köpeklerin Saldırdığı Kadının Kolu Kesildi

Trabzon'da Of ilçesinde 3 köpek bir kadın saldırdı. Feci şekilde yaralanan kadın 7 defa ameliyata alındı. Ameliyata alınan kadının sol kolu bilekten kesildi.

Köpeklerin Saldırdığı Kadının Kolu Kesildi

Köpeklerin saldırısı sonucu kolunu kaybetti.

Trabzon 'on Of İlçesi 'nden bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre Aşağı Kışlacık Mahallesi 'nde , Tekirdağ 'da memleketine çay hasadı için gelen Huriye Kaya isimli kişi evinin yakınlarında 3 köpeğin saldırısına uğradı. 

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın uzun süre uğraştı ve bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Çevredekiler hemen bölgeye koşması sonrası kadın kurtuldu. İhbar üzerine bölgeye hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları kadını  Of Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanedeki tedavi sonrası kadın Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi 'ne sevk edildi.

7 DEFA AMELİYATA ALINDI

Edinilen bilgilere göre kadın 7 defa ameliyata alındı. Ameliyata alınan kadının sol kolu dirseğinden kesildi. Vücusunda yaralar olan Kaya, 1 ay sonunda hastaneden taburcu oldu. Evine gelen Kaya, korku dolu anları unutamıyor, sokağa yalnız çıkmaya korkuyor.

Huriye Kaya yaptığı açıklamada olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sabah erkenden çay bahçesine gitmek için evden çıktım. Olay yerine gelince baktım 3 köpek yolda yatıyor. Sessizce ilerlemeye çalıştığım anda bir anda ikisi sırtıma biri koluma saldırdı. Beni çeke çeke yolda sürüklediler. Üzerimde hiç kıyafet kalmadı. O anda pitbulun kolumu kopardığını gördüm. Bayılsaydım benim parçamı bulamazlardı. Can havli ile pitbulun boğazından sıkarak kolumu kurtarmaya çalıştım. O anda yukarıdan çay işçileri taşıyan biri beni gördü şok oldu. Üstümde hiç kıyafet kalmamıştı. Ne olduğunu anlamadım. Ben yardım istedim. Az ileride durdu. Sonra köpeklerin sahibine ve komşulara haber verdi. Beni oradan kurtarıp hastaneye kaldırdılar."

Saldırıya uğrayan kadın , ‘’Ben hastanede bir sürü iğneler vuruldum. Yoğun bakımda kaldım. Ameliyatlar geçirdim. Ben bu acıları yaşarken köpek sahipleri yan gelip yattılar. Benim ne olduğumu düşünmediler. Benim hastanede uykusuz kaldım. Ben ölüm mücadelesi verdim. Bu sorumsuzların cezalanmalarını istiyorum. Yetkililer benim sesimi duysun. Buradan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sesleniyorum. Benim sesim duyun. Beni bu hala sokanlara gereken cezayı verin’’ ifadelerini kullandı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA