Kavgada Öğretmen, Tartıştığı Kadının Yüzüne Kalem Sapladı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta meydana gelen olayda eşi ile bir kadına saldıran öğretmen, polislerin gözü önünde saldırdığı kişinin yüzüne kalem sapladı.

Kavgada Öğretmen, Tartıştığı Kadının Yüzüne Kalem Sapladı

Kahramanmaraş'ta feci olay.

Merkez'de bulunan Selçuklu Mahallesi'de, N.Ç. isimli kişi, sitenin bahçesinde komşuları ile otururken yanına gelen E.G.M. isimli kişi ile kavga etti. Kavga eden iki kadını komşuları ayrırken olaya E.G.M. isimli kişinin eşi de müdahil oldu ve S.C.M., tartışmada N.Ç. isimli kadını itti ve kadın yere düştü. 

Bölgeye gelen polis ekipleri, yaşananları sordu ve N.Ç olayları anlatarak E.G.M ve S.C.M isimli kişilerden şikayetçi olmak için karakola gitti. 

KALEMİ KADININ GÖZÜNE SOKTU

Olayın yaşanması sonrası bu kişiler emniyete götürüldü. Emniyetin önünde evrakları imzalayan E.G.M. isimli kadın, polislerin gözü önünde evrağı imzalamaan elindeki kalemi N.Ç. isimli kadının yüzüne sapladı. Olaylar karşısında polisler bile şok olurken yüzü kanlar içinde kalan N.Ç. sinir krizi geçirdi. 

Emniyette ifade veren E.G.M., "N.Ç. nin yanına gittim. N.Ç. benim saçımdan tuttu ve başımı masaya vurdu. Elleri ile bana vurmaya çalıştı, tekme atmaya çalışırken yere düştü. Bana sürekli saldırıyordu ve bu sırada bana hakaret etti. Polis merkezindeyken N.Ç. yanıma yaklaşarak el ve yüz hareketleri yaptı. Yanıma doğru gelince aramızda arbede çıktı. Arbede sırasında ilk önce ben mi vurdum, o mu vurdu bilmiyorum" dedi.

S.C.M. ise, "Olayda, N.Ç. nin iddia etmiş olduğu gibi kendisine vurmadım, ittirmedim. Bu şekildeki suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum" dedi.

Saldırıya uğrayan kadın ise "Sanırım uyarmamdan dolayı, sitenin bahçesinde komşularla otururken 'konuşalım' dedi, ben de kabul ettim. Ben konuşacağını düşündüm ama bana anahtarla saldırdı. Sonra eşi müdahil oldu ben kendimi korumaya kalkınca eşi tarafından da darp edildim, annemin ve babamın önünde çok büyük hakaretlere uğradım. Polisler geldi, benim darp raporum alındı. Sonra ifade vermek için karakola gittik. İfademin alınacağı bölüme doğru ilerlerken, bana kalemle saldırdı. Kalem, gözümün 1.5 santimetre altına girdi. Kör olabilirdim. Bu olay beni çok yıprattı, hayatıma konsantre bile olamıyorum şu anda. Çünkü o insanları bu sitede görmek zorunda kalıyorum. Hala tahrik ediliyorum ama sonuna kadar hakkımı arayacağım, hiçbir şekilde kendilerinin yaptığı yanlışı yapmayacağım. Adalete güveniyorum." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA