Adıyaman'da Feci Olay: 7 Yaşındaki Öz Oğlu ve Yengesini Vahşice Öldürdü

Adıyaman'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kadın, 7 yaşındaki öz oğlunu ve yengesini ekmek bıçağı ile öldürdü.

Adıyaman'da Feci Olay: 7 Yaşındaki Öz Oğlu ve Yengesini Vahşice Öldürdü

Adıyaman'da feci olay: Şizofreni anne yengesini ve kendi öz oğlunu öldürdü.

Adıyaman 'da feci bir olay meydana geldi. Önceki gün akşam Karapınar Mahallesi 'nde bulunan evde meydana gelen olayda Zeynep D. isimli kişi ile Sultan D arasında tartışma çıktı. 

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kısa süre içinde büyüdü. Bipolar (Şizofreni) hastası olduğu belirtilen Zeynep D. isimli kadın, aldığı ekmek bıçağı ile yengesi 36 yaşındaki Sultan D'ye saldırdı ve onu öldürdü. Daha sonra 7 yaşındaki oğluna yönelen kadın , onun boğazını keserek öldürdü. 

Bağrışma sesleri sonrası komşular eve geldi ve feci tablo ile karşılaştı. İhbar edilmesi üzerine bölgeye hemen sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk inceleme sonrası yaralıları Adıuyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırip tedavi altına aldı.

KURTARILAMADILAR

Tedaviye alınan Sultan D ile 7 yaşındaki Ali D. , doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

KAYIPLARA KARIŞAN KADIN YAKALANDI

Şizofreni hastası olduğu öğrenilen Zeynep D. ise olay sonrası kayıplara karıştı. Polis ekiplerinin başlatığı soruştırma kapsamında yengesi ve oğlunu öldüren kadın yakalanarak gözaltına alındı. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA