Uzman çavuşun doktoru darp ettiği öne sürülen olayda karar verildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde bir uzman çavuş ile doktorun arasında gerçekleşen tartışma sonrasında olay uzun süre medyada yer almıştı. Darp iddialarının yer aldığı olayda başlatılan inceleme sonuçlandı. Darp iddiaları ile gündeme gelen doktor T.T. memurluktan ihraç edildi.

Uzman çavuşun doktoru darp ettiği öne sürülen olayda karar verildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisinde görevli doktor T.T. ile Jandarma Uzman Çavuş A.A. arasında 14 Mart'ta gerçekleşen tartışma uzun süre gündemden düşmemişti. Hastaneye apandisit şüphesiyle tedaviye gelen Jandarma Uzman Çavuş A.A. ile doktor T.T. arasındaki olayda darp iddiaları öne sürülmüştü A.A'nın doktoru darp ettiği iddia edilmişti.Gerçekleşen olay sonrasında A.A, hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı için tedbiren görevinden uzaklaştırılmıştı.

İdari Soruşturma Başlatıldı

Açılan soruşturma sonrasında kamera kayıtları incelenmiş toplanan deliller neticesinde A.A. görevine iade edilmişti.İncelenen kamera kayıtlarında Uzman çavuşun elinden evrak almaya çalıştığı güvenlik kamerasında görülen T.T. hakkında ise idari soruşturma başlatıldı.

Doktor açığa alındı

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen olayda  FETÖ soruşturması kapsamında olayda adı geçen doktor T.T. ise 2 ay süreyle açığa alınmış, olaya ilişkin Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen müfettiş tarafından yürütülen idari soruşturma tamamlanarak alınan karar neticesinde olayda adı geçen T.T memurluktan ihraç edilmiş ve kendisine tebliğ edildiği bilgisine ulaşıldı.