Uyuşturucu Bağımlısı Oğlunu Boğarak Öldürdü

Kocaeli'de Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen oğlunun saldırısına uğrayan baba, oğlunun boğazını sıkarak hastanelik etti. Baba gözaltına alındıktan sonra yaralanan oğlu ise hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uyuşturucu Bağımlısı Oğlunu Boğarak Öldürdü

Üzücü olay akşam saatlerinde İzmit ilçesi, Ayazma Mahallesi, Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde yer alan bir apartmada meydana geldi. 


İddialara göre uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 23 yaşındaki Yunus Şen, babası Ş.Ş. arasında tartışma meydana geldi. 

Tartışma alevlenince Yunus Şen babasına saldırdığı. Karşılık veren baba ise oğlunun boğazını sıkmaya başladı. Gürültüyü duyan çevredeki komşular olayı hemen ihbar ettiler ve olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildi. 

Baba, oğlunun bir müddet sonra bilincini kaybettiğini gördüğünde bıraktı. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır bir şekilde yaralanan Yunus seni Kocaeli Üniversitesi Umuttepe araştırma ve uygulama hastanesine kaldırdı


Yunus Şen Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba ise polis ekipleri tarafından gözaltına aradı. Konuyla alakalı inceleme başlatıldı.