Ünlü Boşanma Avukatı Açıkladı Bu Beş Meslekteki Kişilerden Uzak Durun

TikTok fenomeni boşanma avukatı ‘’bu beş meslekten kaçın dedi’’ ve uyardı. En zorlu davaları bu meslek grubundaki kişilerle yaşıyor.

Ünlü Boşanma Avukatı Açıkladı Bu Beş Meslekteki Kişilerden Uzak Durun

TikTok kullanıcı adı @Jettiegirl28 olan bir boşanma avukatı, on yıllık meslek hayatında bazı gruptan kişilerle evlenilmemesi gerektiğini ifade etti. Avukat, “Kariyerim boyunca gördüğüm en zor davalarımda, şaşırtıcı bir şekilde bu beş meslekteki erkekler vardı” ifadelerini kullandı.

Insider’ın haberine göre; Atlanta, Georgia’daki The Leonard Firm’ın kurucusu ve yönetici ortağı olan Katie K. Leonard paylaşımıyla en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Leonard, yayınladığı videoda İtfaiyeciler, polis memurları, askerler, cerrahlar ve pilotlardan evlilik konusunda uzak durulması gerektiğini açıkladı.

Bu Beş Meslek Daha Narsist ve Kontrolcü

Bu meslektekilerin narsist ve kontrolcü olduğunu ifade eden avukat; “Boşanma ile uğraşırken çok daha zor olma eğilimindeler. ‘Bana meydan okumaya nasıl cüret edersin’ gibi bir yaklaşımları var. Bu mesleklere bakarsanız, hepsinin ortak noktası ne? Onlar mesleklerinde tanrılar, değil mi? Polissen silahla ortalıkta dolaşıyorsun. Otoriteyle ortalıkta dolaşıyorsun. Cerrahsan hastanede dolaşıyorsun; herkes sana bakıyor, herkes sana saygı duyuyor. Pilotlarsa bir seferde 150, 200 kişinin hayatını kontrol altında tutuyor. Sonra eve geliyorsun ve aniden biri senden çöpü çıkarmanı istiyor. Bence bu zor bir geçiş” ifadelerini kullandı. Leonard’ın paylaştığı video 1,5 milyondan fazla görüntülendi.

Birde Erkeklerin Uzak Durması Gereken Kişiler Var

Leonard, bu kategoride ev hanımlarını gösterdi. Ev hanımları hakkında “Ev hanımlarından boşandığınızda, korkudan felç olurlar ve haklı olarak tüm hayatları değişmek üzeredir. Neler olup bittiği hakkında finansal olarak bilmedikleri pek çok şey var, bu yüzden kafalarını kuma gömme eğilimindedirler” dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /