Tırın Altına Giren Araç İçinde ki 3 Genç Can Verdi

Mersin'de yaşanan acı olayda, 4 gencin içerisinde bulunduğu araç hızla seyir halindeyken, sürücünün dikkatsizliği sonucu önünde ilerleyen tırın altına girdi. Feci kazada araç içerisinde bulunan 3 genç feci şekilde can verirken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Tırın Altına Giren Araç İçinde ki 3 Genç Can Verdi

Tırın Altına Giren Araç İçinde ki 3 Genç Can Verdi

3 kişinin feci şekilde can verdiği trafik kazası Mersin'de yaşandı. Gelen bilgilere göre içerisinde 4 gencin bulunduğu bir otomobil Mersin karayolunda hızla hareket halindeyken, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu önünde ilerleyen yüklü tıra çarptı. Kazanın etkisiyle hurdaya dönen aracı gören çevredeki sürücüler durumu hemen 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içerisinde kazanın yaşandığı bölgeye gelen ekipler yaptıkları incelemede araç içerisinde bulunan 4 gençten 3 'ünün olay yerinde can verdiğini, 1 gencin ise ağır yaralandığını tespit etti. Hayatını kaybeden gençlerin cansız bedenleri yapılan savcılık incelemesi sonrasında morga kaldırılırken, ağır yaralanan kişi yapılan ilk yardım sonrasında tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Gençlerin kaza geçirdiğini haber alan ve olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirirken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma kapsamında tır sürücünü göz altına aldı. Öte yandan tırın altında kalan otomobil vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılırken, Mersin-Tarsus yolu bir süreliğine tek şeritten devam etti.