TEM'de korkunç olay! 74 kişi yanmaktan son anda kurtuldu

Sakarya’da TEM Otoyolu üzerinde seyir halinde olan Metro Turizm'e ait şehirler arası yolcu otobüsü bir anda alev alırken otobüste bulunan 74 kişi son anda yanmaktan kurtuldu.

TEM'de korkunç olay! 74 kişi yanmaktan son anda kurtuldu

Sakarya’da TEM Otoyolu üzerinde gerçekleşen korkunç olayda Metro Turizm'e ait olan bir yolcu otobüsü Sakarya’nın Kalayık Mahallesi TEM Otoyolu İstanbul istikametinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı.

74 kişi yanmaktan son anda kurtuldu

Otobüs arkasından çıkan dumanları fark eden otobüsün şoförü İbrahim K hemen aracı yol kenarına çekti. Otobüs biranda alevler arasında kalırken, yolcu otobüsü içerisinde bulunan 74 yolcu hemen araçtan tahliye edildi. Yanmaktan son anda kurtulan yolculardan 2 kişi tahliye esnasında yaralanırken ,4 kişi de dumandan etkilendi.


İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edilirken yaralılara ve dumandan etkilenen kişilere olay yerinde müdahalede bulunuldu. Yanan otobüse itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederken, ekiplerin yoğun çabalarının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.