Tekirdağ'da Feci Kaza! 4 Ölü

Tekirdağ Çorlu karayolunda kamyon ile özel bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında baba ve ikiz çocukları dahil 4 kişi can verdi.

Tekirdağ'da Feci Kaza! 4 Ölü

4 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci trafik kazası sabah saatlerinde Tekirdağ Çorlu 'da yaşandı. 

Bayram tatilinde trafik kazaları devam ederken, bir acı haberde Tekirdağ 'dan geldi. Edinilen bilgilere göre 43 yaşındaki Ercan Çicek idaresinde ki ticari araç Tekirdağ Çorlu sınırları içerisinde karayolunda seyir halindeyken, iddialara göre aniden durdu ve arkasından gelen bir kamyon sürücüsü duramayarak Çiceğin sürücüsü olduğu araca çarptı. 

Baba ve İkiz çocukları can verdi

İçerisinde 8 kişinin bulunduğu araç yaklaşık 250 metre sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen ekipler yaptıkları incelemede araç sürücüsü Ercan Çicek, iki çocukları 8 yaşındaki Merve ve Mustafa Çicek ile araç içerisinde bulunan bir kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin ise yaralandığını belirledi. 

Durumu kritik olan yaralılar olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında tedavileri için hastaneye kaldırılırken, hayatını 4 kaybeden baba ve ikizlerin cansız bedenleri ise yapılan savcılık incelemesi sonrasında morga kaldırıldı.Öte yanda savcı ile Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Türk, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Kamyon şoförü Mücahid Y.'nin gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.