Tarım Kredi Market büyük indirimi duyurdu! Zeytin 55 TL, 1 kg çay 106 TL'ye raflarda!

Tarım Kredi Marketleri, çekici sloganı 'Aldıkça Aldıran Fiyatlar' ile yeni fırsatları kaçırmayın diyor! İndirimli satışlar ve dopdolu yeni ürünlerle dolu olan Tarım Kredi market katalogunu keşfetmeye hazır mısınız?

Tarım Kredi Market büyük indirimi duyurdu! Zeytin 55 TL, 1 kg çay 106 TL'ye raflarda!

Tarım Kredi Marketleri'nden Müthiş Fırsat: 'Aldıkça Aldıran Fiyatlar' Kampanyası Başlıyor! TK Çayları, Tost Peyniri, Süt ve Daha Birçok Üründe İnanılmaz İndirimler 27 Ocak - 2 Şubat Tarihleri Arasında Sizi Bekliyor!

Tarım Kredi Marketleri, tüketiciyi cezbetmek için cazip bir kampanya başlatıyor! 27 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak olan bu özel kampanya kapsamında, TK çay çeşitleri, tost peyniri, süt, tuvalet kağıdı, ve kağıt havlu gibi pek çok temel üründe muazzam indirimler sizleri bekliyor.

Tarım Kredi Market, "Aldıkça Aldıran Fiyatlar" mottosuyla yola çıkarak, alışveriş yaparken cebinizi düşünen bir anlayış sergiliyor. Kampanya süresince sunulan indirimli ürünler listesini sizin için derledik. Artık ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak çok daha mümkün!

Tarım Kredi Kooperatifi indirimli ürünler kataloğu şu ürünleri içeriyor: TK çay çeşitleriyle keyifli anlarınıza lezzet katın, tost peyniriyle pratik atıştırmalıklarınızı güzelleştirin, taze sütle sağlıklı yaşamınıza katkıda bulunun. Ayrıca, evinizi temiz tutmak için ihtiyaç duyduğunuz tuvalet kağıdı ve kağıt havlu gibi ürünlerde de özel indirimler sizi bekliyor.

Bu benzersiz fırsatları kaçırmamak için hemen Tarım Kredi Marketleri'ne uğrayın. Unutmayın, kampanya 27 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak. Alışveriş listenizi hazırlayın ve avantajlı fiyatlarla dolu bu kampanyadan yararlanın!

İşte Katalog:

ew

ew

w

ew

w

se

se