Süt ve süt ürünlerine yüzde 20 indirim! O ildekiler yaşadı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun öncülüğünde başlatılan ve bugüne kadar Aydın'da yaşayan 150 binden fazla emekli vatandaşın faydalandığı 'Emekli Kartı' projesinin kapsamı genişletilecek.

Süt ve süt ürünlerine yüzde 20 indirim! O ildekiler yaşadı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin “Emekli Kart” projesi yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda Halk Ege Et marketlerinin tüm et reyonlarında uygulanan yüzde 20 indirim kampanyasının kapsamını genişlettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "26 Mart tarihi itibariyle yüzde 20 indirim kampanyası ‘Anne-Çocuk Kart” uygulamasında olduğu şekilde süt ve süt ürünlerinin reyonlarında da geçerli olacaktır. Emekliler geçim sıkıntısı yaşıyorlar. Onların da hayatına dokunmaya, ve kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Süt ve süt ürünlerine yüzde 20 indirim

"Emekli Kartı" başvurularının başladığı 1 Mart'tan bu yana yaklaşık 150 bin emekli kartlarını aldı. Halihazırda piyasanın altında fiyatlarla halka hizmet veren Halk Ege Et Pazarı'nda emekliler ek indirimden yararlanıyor ve piyasa fiyatının yaklaşık yarısına et alabiliyor.

Projenin erişim alanı genişletilerek emekliler için süt ve süt ürünleri gişesinde yüzde 20 indirim uygulanacak.