Şoför Kapıyı Açık Unuttu, Genç Kadın Düşerek Can Verdi

Mersin Tarsus'ta hareket halinde olan şehir içi minibüsünün sürücüsü kapıyı açık unutunca, kadın yolcu dengesi kaybederek aşağıya düştü. Ağır yaralanan talihsiz kadın tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Şoför Kapıyı Açık Unuttu, Genç Kadın Düşerek Can Verdi

Şoför Kapıyı Açık Unuttu, Genç Kadın Düşerek Can Verdi

Acı olay geçtiğimiz gün Mersin Tarsus ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre Mersin Tarsus ilçesinde seyir halinde olan bir yolcu minibüsü Şoförü minibüsün kapısını açık unuttu.Bu esnada minibüs içerisinde bulunan yolcu Meryem Özkıraç isimli genç kadın ayakta bir süre kaldıktan sonra araç içerisinde oturmak için arka tarafa yürüdüğü esnada dengesini kaybetti ve açık bulunan kapıdan dışarıya düştü. 

Tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti

Talihsiz kadının düştüğünü gören sürücü hemen aracı durdurdu. Ağır yaralanan genç kadın olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasın hemen hastaneye kaldırıldı ve ardından da Mersin Şehir hastanesine sevk edildi. Ancak talihsiz kadın 4 gündür süren yaşam mücadelesini bugün kaybetti.

Yaşananlar dakika dakika kaydedildi

Öte yandan olay günü yaşananlar minibüs kamerası tarafından dakika dakika kaydedildi. Görüntülerde, minibüse binen kadının ücretini ödedikten sonra boş koltuklardan birini oturmak için hamle yaptığı sırada dengesini kaybederek açık bırakılan hareket halindeki minibüsün kapısından düştüğü anlar yer aldı. Olayla ilgili olarak inceleme sürerken minibüs sürücüsü gözaltına alındı.