Seyir Halindeki Araçta Oksijen Tüpü Patladı! Baba Can Verdi, Oğlu Ağır Yaralandı

Tekirdağ'da bugün yaşanan olayda, seyir halinde olan bir araçta bulunan KOAH hastası babanın oksijen tüpünün patlaması sonucu, alev alan araçta, baba feci şekilde can verirken, sürücü aynı zamanda oğlu ise ağır yaralandı.

Seyir Halindeki Araçta Oksijen Tüpü Patladı! Baba Can Verdi, Oğlu Ağır Yaralandı

Feci olay bugün Tekirdağ'da yaşandı. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan bir araçta bulunan KOAH hastası 55 yaşındaki Yaşar Çorbacı isimli vatandaşın, oksijen tüpü aniden bilinmeyen nedenle patladı. Tüpün patlamasıyla birlikte seyir halinde olan araç aniden alev aldı. Bu esnada aracın sürücüsü 27 yaşındaki Barış Çorbacı, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç bariyerlere çarparak savruldu.

Baba Can Verdi, Oğlu Ağır Yaralandı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere ihbar ederken, yardım koştu. Sürücü Barış Çorbacı hemen vatandaşların yardımlarıyla araçtan çıkarılırken, babası ise yanan araçta feci şekilde can verdi. Kaza bölgesine kısa süre içinde ulaşan polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri hemen yanan araca müdahale etti ve araç kısa süre içinde söndürüldü.Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan Barış Çorbacı ise Tekirdağ Dr. Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Savcının incelemesinin ardından Yaşar Çorbacı'nın cansız bedeni, Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü ve demir yığınına dönen otomobilde patlayan oksijen tüpü, jandarma ekiplerince incelemeye alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.