Sevgiliniz bu davranışları yapıyorsa hayırlı olsun! 6 ay içerisinde kendinizi nikah masasında bulabilirsiniz

Uzun zamandır birliktesiniz. İlişkinizi değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorsunuz ancak aceleci görünmek istemiyorsunuz. Peki erkek arkadaşın ne düşünüyor? İşte erkek arkadaşınızın sizinle evlenmek ve birlikte yaşamak istediğine dair bazı önemli işaretleri sizler için derledik. İşte detaylar...

Sevgiliniz bu davranışları yapıyorsa hayırlı olsun! 6 ay içerisinde kendinizi nikah masasında bulabilirsiniz

Uzun süreli bir ilişkide akla gelen ilk düşünce “Evlenmek istiyor mu?” sorusudur. Peki bir erkeğin evlenmek istediğini nasıl anlarsınız? Bunu anlamanın birçok yolu olsa da gerçekte ortaya çıkan işaretler kafa karıştırıcı olabilir. İlişkiniz iyi gidiyor olsa bile işlerin nereye gittiği konusunda hala kafanız mı karışıyor? İşte sizlere ilişkinizin nereye gittiği konusunda yardımcı olacak altın değerinde ipuçlarını vereceğiz. Detaylar haberimizde...

su

NİKAH MASASI ÇOK YAKIN: İŞTE ERKEKLERİN SİZİNLE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ GÖSTEREN İŞARETLER!

Bazen bir erkeğin ilişkideki beklentilerini anlamak zor olabilir. Şüpheli davranışlar kadınların “Bu ilişki nereye gidiyor?” sorusunu sormalarına neden oluyor. Bu durumda ilişki dinamiğini bozabilir. Evlilik hayali kuranlar için eğer erkeğinizin sizinle evlenmek isteyip istemediğini anlayamıyorsanız çözüm çok basit: 6 adımla düğünün yakın olup olmadığını anlayacaksınız. İşte erkeğinizin ideal kadını olduğunuzun işaretleri!

Karşınızdaki erkeğin evlenmek istediğini anlamak için birçok farklı işaret ve davranışa dikkat etmeniz gerekebilir. Aşağıda bu hastalığı daha iyi anlamanıza yardımcı olabilecek bazı belirtiler verilmiştir!

GELECEK PLANLARINA SİZİ DAHİL ETMESİ

Evlenme niyetinde olan bir erkeğin, geleceğe yönelik plan yaparken her zaman arkadaşları olacaktır. Eğer evlilik onun düşündüğü bir adımsa o zaman sen de onun gelecek hayallerindesin.

YAKIN ÇEVRE İLE TANIŞTIRMA

Kendinizi ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştırmak ilişkinin ciddiyetini gösterir. Eğer erkek sizi yakınlarıyla tanıştırmak istiyorsa bu onun evlilik fikrini çok ciddiye aldığının göstergesi olabilir.

GELECEK ODAKLI KONUŞMAK

Evlenmeyi düşünen bir erkek sizinle gelecek hakkında konuşmaktan kaçınmayacaktır. Eğer evlilik hayatında önemli bir adım ise gelecek planlarını sizinle paylaşacaktır.

ORTAK HEDEFLER BELİRLEMEK

Ortak hedefler belirlemek ilişkiyi daha da güçlendirebilir. Eğer erkeğiniz sizinle ortak hedefler belirliyorsa, bu onun ilişkiye daha uzun vadeli baktığını gösterebilir.

AÇIK İLETİŞİM VE NETLİK

Evlenme niyetinde olan erkek ilişkideki beklentilerini açıkça ifade eder. Duygularını, düşüncelerini, geleceğe dair planlarını sizinle konuşmaktan çekinmiyor. Eğer ilişkide “bu nereye gidiyor” diye merak edenler varsa üzülerek söyleyelim ki evlilik daha uzak bir ihtimal olabilir… 

ÖZEL VE DEĞERLİ HİSSEDİYOR MUSUNUZ?

Sizi sevdiğini ve değer verdiğini hissettirmek evlenmeye niyetli olduğunun önemli bir işaretidir. Özel günlerde sizi şaşırtmak, size ilgi göstermek, sizinle vakit geçirmek ilişkinizin evliliğe doğru ilerlediğini gösterebilir.

Ancak bu belirtiler her zaman herkes için geçerli olmayabilir ve her ilişki farklıdır. En önemli şey partnerinizle açık ve dürüst iletişim kurmaktır. Evlilikle ilgili fikirlerinizi paylaşıyorsanız açıkça konuşmalı ve ortak beklentilerinizi paylaşmalısınız.