Semt pazarlarını unutturan fiyatlar! O markette dev sebze meyve indirimi başladı

Dünyanın her yerinde ve Türkiye'de ağırlıklı olarak esnaf, tüccar ve iş adamlarının tercih ettiği Metro Market, toptan ve perakende fiyatlarıyla da öne çıkıyor. Her hafta indirimli katalogları ile vatandaşında yoğun ilgi gösterdiği metro markettin bu hafta düzenlediği indirimler ve daha fazlası için Detaylar haberimizde...

Semt pazarlarını unutturan fiyatlar! O markette dev sebze meyve indirimi başladı

Dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren Metro Toptancı Market mağazalarından yeni bir indirim haberi daha geldi. İşte detaylar...

su

METRO, MANAV VE KASAP ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM YAPTI! METRO 18-24 OCAK 2024 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!

Metro, 18-24 Ocak 2024 tarihleri arasında müşterilerine harika fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu özel dönemde Metro şubelerinde alışverişlerinizi daha ucuz ve keyifli hale getirecek avantajlı indirim ve promosyonlarla karşılaşabilirsiniz. Metro taze, lezzetli meyve ve sebzelerle sofralarınıza renk getiriyor. 18-24 Ocak tarihleri arasında market alışverişlerinizde özel indirimlerden yararlanın.

su

Metro'nun 24 Ocak'a kadar geçerli olan kampanyasında deniz ürünlerinde de cazip indirimler yer alıyor. Artık sofralarınıza daha ekonomik bir şekilde lezzet katabilir, balık ve deniz ürünleri severlere eşsiz bir seçenek sunabilirsiniz.

su

Metro ayrıca bölgesel spesiyaliteleri de stoklamaktadır. 18-24 Ocak tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından spesiyalitelerdeki indirimlerle geleneksel lezzetleri keşfetmek için harika bir fırsat.

su

su