Şehir dışında üniversite okuyan gençlere müjde! Bu iki hizmet tamamen ücretsiz!

Üniversite öğrencilerine özel destekler verilirken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum seçim vaatleri arasında öğrenci evlerindeki doğalgaz ve burs desteği olduğunu açıkladı.

Şehir dışında üniversite okuyan gençlere müjde! Bu iki hizmet tamamen ücretsiz!

Her öğrenciye 10 bin TL burs desteği verilirken Kurum, açıklamalarında doğalgaz desteğinde bulunacağını açıkladı. Kış aylarının gelmesiyle beraber artan doğalgaz masraflar üzerine üniversite öğrencilerine ait evlere aylık 25 metreküp doğalgazın ücretsiz olacağına bilgi verildi.

31 Mart yerel seçimleri için günler azalırken Cumhur ittifakının İstanbul Adayı Murat Kurum vaatleri arasında müjdeli haberi verdi. Öğrenci evlerinde kullanılabilecek ücretsiz doğalgaz tarifesinin yanında su tarifesine değindi.
murat kurum seçim
TOPLU TAŞIMAYA YÜZDE 40
Her öğrenci yıllık bursa bağlanırken yüzde 40 oranında indirim uygulanacağı belirtildi. Farklı illerde öğrenim gören öğrencinin ailesinin yanına dönebilmesi için bilet parasının yarısı yılda iki kez belediye tarafından karşılanacaktır.
Bununla beraber ilk defa evlenecek olanlara ise 50 bin TL'ye kadar beyaz eşya desteğinde bulunacaklar. 31 Mart yerel seçimlerinin kazanılması durumunda yerine getirilecek vaatler sıralandı.