Samsun'da İğrenç Olay! Öğretmenin 18 Öğrencisine Taciz Ettiği İddia Edildi

Samsun'da yaşanan iğrenç olayda, bir okulda öğretmen olarak görev yapan şahsın 18 öğrencisine taciz ettiği iddia edildi. Öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da İğrenç Olay!  Öğretmenin 18 Öğrencisine Taciz Ettiği İddia Edildi

İğrenç olay Samsun Tekkeköy'de yaşandı. 

Gelen bilgilere göre ilçede bulunan bir okulda öğretmen olarak görev yapan Z.K isimli şahısın görev yaptığı okulda 18 öğrenciye tacizde bulunduğu öne sürüldü. Öğrencilerden bazılarının durumu ailelerine söylemesiyle açığa çıkan olay sonrasında evli olduğu öğrenilen öğretmen Z.K hemen ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutulanarak cezaevine gönderildi. 

Suçlamaları kabul etmedi

Taciz olayını reddeden öğretmen Z.K  Z.K., "Derslerine girdiğim 6 ve 7 sınıftaki öğrenciler derslerinde başarısızdı. Onlara matematik dersi verdim. Kesinlikle elle tacizde bulunmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Başarılarını artırmak için öğrencilere baskı kurmaya çalıştım. Bu nedenle de öğrencileri azarladığım için bana iftira atmaktadırlar" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan öğretmen Z.K'nin 6 sene önce başka bir ilçede bulunan okulda görevdeyken, 5 öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla hakkında dava açıldığını ve daha sonunda beraat ederek, görevine geri döndüğü aktarıldı.

İğrenç olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor