Resimde iki benzer ağacı bulmak için 10 saniye verildi! Zeka ölçen test

Resimli bulmacalar zekayı test etmek ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek için etkili bir araç olarak bilinmektedir. Bu bulmacalar okuyucuların problem çözme becerilerini test eder ve görsel ipuçları yoluyla konsantrasyonunu artırır. Resimli bulmacadaki hatayı bulmak veya gizli nesneleri keşfetmek gibi görevler zihinsel yeteneklerinizi ve konsantrasyonunuzu test edecektir. Bu tür görevleri düzenli olarak uygulamak problem çözme becerilerinizi geliştirecek ve beyninizin sağlıklı egzersiz yapmasını

Resimde iki benzer ağacı bulmak için 10 saniye verildi! Zeka ölçen test

Resimli bulmacalardaki en yaygın zorluklardan bazıları hataları tespit etmek, kodları kırmak ve gizli nesneleri bulmaktır. Bunun gibi bulmacaları düzenli olarak çözmek, problem çözme becerilerinizi geliştirecektir.

Şimdi, 10 saniye içinde iki benzer ağacı bulabilir misiniz?

Bu bulmaca A, B, C ve D etiketli dört ağaç içerir. Bu ağaçların her birisi farklı özelliklere sahip olsa da sadece iki tanesinin birbirine benzediği söyleniyor. Okuyucunun görevi bu iki benzeyen ağacı belirli bir süre içinde tanımlamaktır. Burada görsel dikkatinizi ve ayrıntılara olan duyarlılığınızı en üst düzeye çıkarmanız gerekiyor.

Resimde iki benzer ağacı bulmak için 10 saniye verildi

İlk bakışta bütün ağaçlar aynı görünür. Ancak dikkatli bakarsanız aralarındaki küçük farklılıkları ve benzerlikleri keşfedebilirsiniz. Zaman sınırı, bu bulmacayı çözebilmek adına gereken dikkatinizi ve hızınızı test edecek. Hala cevabı bulamıyorsanız lütfen aşağıya bakın..

Bu görsel testin cevabıdır:

Resimde iki benzer ağacı bulmak için 10 saniye verildi