Peynir, çay, yumurta, pirinç büyük indirimde! O markette yüzde 50 indirim var

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte market raflarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Yıldız Holding'in bünyesindeki bir market zinciri, müşterilerine müjdeli bir haber verdi. Binlerce üründe yüzde 45'e varan indirimlerle karşılarına çıkan tüketiciler, Ramazan alışverişlerini daha hesaplı yapmanın keyfini yaşıyor. İşte detaylar...

Peynir, çay, yumurta, pirinç büyük indirimde! O markette yüzde 50 indirim var

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte marketler, tüketicilere yönelik peş peşe indirimler sunmaya başladı. Ancak son dakika açıklamasıyla birlikte bu indirimlerde önemli bir gelişme yaşandı. Yıldız Holding'e bağlı tedarik zincirinde bulunan binlerce üreticinin katkısıyla hayata geçirilen indirim kampanyası, bugün yepyeni bir boyut kazandı ve indirimler yüzde 45'lere kadar çıktı.

Gelen son dakika bilgilerine göre, Ramazan ayı boyunca marketlerde temel ihtiyaç ürünlerinde ve gıda kategorisinde yüzde 45'e varan indirimler başladı. 

 

O MARKETLERDE YÜZDE 45'LİK DEV İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI!

Yıldız Holding Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, indirimlerle ilgili yaptığı açıklamada, ŞOK Marketler, Bizim Toptan ve Seç Marketler gibi perakende şirketlerinin Türkiye'de fiyat istikrarını sağlama konusunda önemli bir rol üstlendiğini belirtti. A

Yıldız Holding Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, indirimlerle ilgili yaptığı açıklamada, ŞOK Marketler, Bizim Toptan ve Seç Marketler gibi perakende şirketlerinin Türkiye'de fiyat istikrarını sağlama konusunda önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Ayrıca, gıda ve atıştırmalık alanında Ülker ve Kerevitaş gibi köklü şirketler aracılığıyla vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunulduğunu vurguladı.

Tütüncü, küresel enflasyon ortamında ürün fiyatlarını etkileyen maliyet artışlarını mümkün olduğunca tüketicilere yansıtmamak adına tedbirler aldıklarını ifade etti. Bu yıl tedarikçilerin destekleriyle yüzlerce farklı üründe indirime giderek, Ramazan ayında tüketicilere destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, enflasyonla mücadele kapsamındaki çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İndirim kampanyasında en büyük indirimlerin ŞOK marketlerinde olduğuna dikkat çekildi ve Her Gün Ucuz Fiyat adı altında kampanyanın devam ettiği belirtildi.