Otobanda Feci Kaza! Karı Koca Can Verdi!

İzmir - İstanbul otobanında seyir halinde olan özel bir aracın kontrolden çıkarak refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçta bulunan karı koca can verirken, 2 çocukları da ağır yaralandı.

Otobanda Feci Kaza! Karı Koca Can Verdi!

Otobanda Feci Kaza

2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişininde ağır yaralandığı feci trafik kazası İzmir - İstanbul otobanında meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre 39 yaşındaki Mustafa Çekiç isimli sürücünün idaresindeki özel otomobil, İzmir - İstanbul otobanında seyir halindeyken, Balıkesir sınırları içerisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak, refüje çarptı. Kazayı gören çevredeki sürücüler durumu hemen ekiplere ihbar etti. Kısa süre içinde kaza bölgesine gelen ekipler, yaptıkları incelemede hurdaya dönen araç içinde bulunan sürücü ve eşi Özlem Çekiç'in araç içerisinde sıkışara can verdiğini, yaşları 3 ve 8 olan iki çocuğunu ise yaralandığını tespit etti. 

2 çocuk olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırılırken, karı kocanın cansız bedenleri ise yapılan inceleme sonrasında morga kaldırıldı.Kazayla ilgili olarak inceleme başlatılırken, ailenin Bodrum'a tatile gitmek için Eskişehir'den yola çıktığı öğrenildi.