Optik İllüzyon IQ Testi: Sadece %1'i Kediler, Köpekler ve Baykuşlar arasında gizlenmiş Panda'yı 7 saniyede görebiliyor!

Optik İllüzyon IQ Testi: Bu optik illüzyon testini zekası yüksek kişiler çözebilir. Kediler, pug köpekler ve baykuşlar arasındaki pandayı sadece% 1'i 7 saniyede görebiliyor.

Optik İllüzyon IQ Testi: Sadece %1'i Kediler, Köpekler ve Baykuşlar arasında gizlenmiş Panda'yı 7 saniyede görebiliyor!

Optik İllüzyon IQ Testi: Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel illüzyonlar gibi pek çok optik illüzyon türü görmüş olmalısınız . Optik yanılsama, bir nesnenin veya çizimin veya insanların beynin nesneleri algılama biçimine meydan okuyan, akıl almaz, son derece büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür. Çalışmalar, optik yanılsamaların da psikanaliz alanının bir parçası olduğunu ve şeyleri nasıl algıladığınıza ışık tuttuğunu ortaya koyuyor. Normal bir insan beyni, her açıdan farklı bir algı oluşturan şeylere veya görüntülere farklı bakabilir. Böyle zekice bir örnek, pandanın resimdeki kediler, pug köpekleri ve baykuşlar arasında bir yerde saklandığı resimde görülebilir.

IQ Testi için Optik İllüzyon: Kediler, Pug Köpekler ve Baykuşlar arasında Panda'yı yalnızca %1 tespit edebiliyor !

spotpandabetweenpugdogsandowlopticalillusioniqtest.jpg

Yukarıdaki görsel hem çocuklar hem de yetişkinler için yapboz olarak paylaşıldı. İllüzyon, izleyicileri puglar, kediler ve baykuşlar da dahil olmak üzere sıkıca paketlenmiş bir grup hayvanın arasına gizlenmiş ' Pete the Panda'yı görmeye davet ediyor . Pete, Asda'da pasta olarak satılan kurgusal bir karakterdir.

İnsanların sadece %1'inin bu görüntüdeki pandayı 7 saniyede görebildiği iddia edildi. Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

Panda Pete'i 7 saniyede gördünüz ?

Kediler, pug köpekler ve baykuşlar arasındaki pandayı bulmakta zorlanıyorsanız, yardım etmek için buradayız! Optik illüzyonda kedilerin, pug köpeklerin ve baykuşların yüzlerini görebilirsiniz. Panda, büyük, oldukça hüzünlü görünen gözlerinden tanınabilir. Resmin altındaki yapbozda iri gözlü hayvanların arasına sıkışmış durumda.

Size kolaylık sağlamak için, aşağıda verilen resimde pandayı vurguladık:

spotpandabetweenpugdogsandowlopticalillusioniqtestanswer.jpg

Kediler, pug köpekler ve baykuşlar arasında zekice saklanan pandayı ilk başta fark etmek oldukça zordur. Ancak birkaç saniye sonra burun, kulaklar ve gözler gibi özelliklerinden onun bir panda olduğunu anlayacaksınız. Görüntü, binlerce yetişkinin, fotoğrafın içine gizlenmiş pandayı bulmaya çalışırken başlarını kaşımasına neden oldu.

Çalışmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor. Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu optik illüzyon görüntüsünün içine gizlenmiş pandayı gördünüz mü?