Optik İllüzyon: Hamamböceklerinden mi korkuyorsunuz? Resimdeki gizli hamam böceğini bulun.

Hamamböcekleri korkutucu. Mümkünse gizli hamam böceğini bulun.

Optik İllüzyon: Hamamböceklerinden mi korkuyorsunuz? Resimdeki gizli hamam böceğini bulun.

Hamam böcekleri ürkütücüdür. Bu yaratıkları pek çok insan sevmez. Ancak bugün hamamböceklerinden bahsedeceğiz.

Sakın korkup ta haberden çıkmayın :) Hamamböceklerinin belki de gezegendeki en nefret edilen yaratıklardan biri olduğunu anlıyoruz. Bir hayvandan sebepsiz yere nefret etmek etik ve ahlaki açıdan doğru olmasa da, bir an için ahlaki doğruluk yükünü omuzlarımızdan güvenle kaldıralım ve hamamböceklerinin hepimize ürkütücü göründüğü gerçeğini kabul edelim. Gezegendeki hemen hemen tüm canlıların bir amaca hizmet ettiği genel kabul görmüş bir gerçek olsa da, pek çoğumuz hiç hamam böceği görmemeyi diliyoruz demek yanlış olmaz. Boyutları ne olursa olsun, kanatları ve bıyıkları bizi utandırıyor. Korkunç kanatlar ve bıyıklar herhangi bir işe yarar mı? Pekala, kanatlar açıkça yaratıkların uçması için kullanılıyor, bıyıklar, dışarıdaki dünyayı algılama amacıyla hamamböceklerine yardımcı oluyor. Ancak, büyük soru şu ki, Cevap oldukça basit: Bugünün mücadelesi hamamböceklerine dayanıyor.

​​​​​Hamam böcekleri ürkütücüdür. Bu yaratıkları pek çok insan sevmez. Ancak bugün hamamböceklerinden bahsedeceğiz.

Evet, hepimiz hamamböceklerinden nefret ediyor ve onlardan korkuyoruz ama bu, bugünkü "Gizli hayvanı bul" yarışmasının normal yarışmalardan daha az heyecan verici olacağı anlamına mı geliyor? Kesinlikle hayır.

Aslında, bugünün meydan okuması bir dizi sürprizle birlikte geliyor. Tek yapmanız gereken resimdeki gizli hamam böceğini olabildiğince hızlı bulmak. Günümüzün meydan okumasını ilginç kılan şey, öncelikle, günümüzde gizli hamam böceğini bulmanın kolay olmamasıdır. Sunacağımız resim birkaç çöp kutusuna sahip olacak ve gizli hamamböceğini bulmanız gerekecek.

Sonra, bugünün meydan okumasının kuralları diğerlerinden biraz farklı. Bugünkü meydan okumanın gerçek özü, kurallarında yatıyor. Öyleyse neden bekleyelim? Hemen kurallara geçelim.

(NOT: Meydan okumanın tadını en iyi şekilde bir grup arkadaşla çıkarabilirsiniz.)

Meydan okuma kuralları

Meydan okumanın kurallarının anlaşılması oldukça basittir. Ancak, bugün, meydan okumadaki gerçek bükülme, gizli hamamböceğini aramak için bir değil üç şansınız olacak. Ek olarak, bugün puanlar da alacaksınız.

İlk denemede tek yapmanız gereken 10 saniyeyi geçmeyecek şekilde gizli hamam böceğini bulmak. Pekala, telefonunuzda 10 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlayın. Zamanlayıcı başladığı anda hamam böceğini aramaya başlayın. Bip sesi duyduğu anda aramanızı durdurun. Gizli hamam böceğini on saniye içinde bulmayı başarırsanız, bunun için 50 puan alacaksınız. Elli puan, mücadeleyi başarıyla kazandığınızı gösterir.

Ancak, gizli hamam böceğini sadece 10 saniyede tespit etmek çok zordur. Böylece, ikinci denemede, gizli hamamböceğini bulmak için 20 saniyeniz olacak . Bu sefer, telefonunuzda 20 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlayın. Zamanlayıcı başladığı anda gizli hamamböceğini aramaya başlayın. Zamanlayıcı durduğu anda aramanızı durdurun. Bu sefer de gizli hamam böceğini bulmada başarılı olmanız durumunda yine aynı şekilde 20 puan alacak ve mücadeleyi ikinci olarak kazanacaksınız .

Şimdi, hayat bir sonraki şanslarla dolu. Gizli hamam böceğini ikinci denemede de bulamazsanız moralinizin bozulmasına izin vermeyin. Üçüncü denemede, telefonunuzda 50 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlayın ve gizli hamamböceğini aramaya başlayın. Zamanlayıcı durduğu anda aramanızı durdurun. Bu denemede başarılı olmak size 10 puan kazandıracaktır .

Kuralları anlamak zor mu?

Daha fazla netlik için aşağıdaki tabloya bakın:

Zaman sınırıPuanlarKonum
10 saniye50 puanİlk pozisyon
20 saniye20 puanikinci pozisyon
10 puan

Üçüncü pozisyon

Gizli hamam böceğini bulabilir misin?

cc-1-11zon.jpg

Gizli hamam böceğini görebildiniz mi? İşte gizli hamam böceği saklanıyor.

Hamamböceği!

Gizli hamam böceğini görebildiniz mi? Gizli hamam böceğini hangi girişimde bulabildiniz? Skorun nedir.

hamam böceği

Arkadaşın puanı kaç?

Gizli hamam böceğini başarılı bir şekilde bulabilmiş olsanız da olmasanız da, bu zorluğun oldukça ilginç olduğunu hepimiz kabul etmeliyiz.

Bir hamam böceğinin eğlenceli zamanımızın sebebi olacağı kimin aklına gelirdi?