Optik İllüzyon Görme IQ Testi: Şelale Resmindeki Tüm Gizli Yüzleri 11 Saniyede Bulun

Optik İllüzyon: Aşağıdaki şelale resmindeki tüm gizli yüzleri 11 saniye içinde bularak görüş IQ'nuzu test edin.

Optik İllüzyon Görme IQ Testi: Şelale Resmindeki Tüm Gizli Yüzleri 11 Saniyede Bulun

Optical Illusion Vision IQ Testi: Kendinizi kötü hissediyorsanız, moralinizi düzeltecek tek yöntemimiz var. Günümüz dünyasında telefonlar, bilgisayarlar, haberler ve sosyal medya beyni aşırı uyararak kendinizi yorgun ve karamsar hissetmenize neden oluyor. Ancak bu sorunla nasıl mücadele edilir?

Cevap, beyni doğru şekilde uyarmaktır ve bunu yapmanın optik illüzyonları , zeka oyunlarını ve diğer akıl almaz bulmacaları çözmekten daha iyi bir yolu yoktur . O yüzden her ne yapıyorsan ara ver ve rahatla.

Aşağıdaki şelale resmine göz atın ve tüm gizli yüzleri 11 saniye içinde bulun.

Ekranlar yerine, yaratıcılığınızı gerçekten harekete geçiren bir şeyi gözlemlemenin zamanı geldi.

Optik İllüzyon nedir?

  • Optik yanılsama, görüşünüzde oyunlar oynayan bir olgudur. Optik illüzyonlar, bu güzel dünyayı deneyimlemenizi sağlamak için gözlerin ve beynin nasıl birlikte çalıştığı hakkında çok şey öğretebilir.
  • Üç boyutlu bir dünyada yaşıyoruz, bu nedenle beynimiz, gerçekliği algılamamıza yardımcı olacak derinlik, gölgeleme, aydınlatma ve konum hakkında ipuçları alıyor.
  • Ancak 2 boyutlu resimler gördüğünüzde, dış ipuçlarının olmaması, gözler ve beyin arasında bir çatışmaya yol açarak görsel korteksi rahatsız eder. Bu, optik illüzyonlara yol açar.

Aşağıdaki optik illüzyon görme IQ testine bir göz atın.

Optik İllüzyon Vizyon IQ Testi: 11 Saniyede Şelaledeki Gizli Yüzleri Bulun

52f10f59859b5e35e42697f037-jpg.webp

Yukarıdaki şelale resminde birden fazla gizli yüz var. Yüzler manzaranın her yerine yayılmıştır ve insanlara veya hayvanlara ait olabilir.

Optik illüzyonun ötesine bakmalı ve 11 saniye içinde gizli yüzleri bulmalısınız . Süre sınırına dikkat edin. Eğer onu geçerseniz, bu testte başarısız olursunuz.

Bu optik yanılsamayı çözmek için gerekenlere sahip misiniz? Hadi bulalım!

Süreniz şimdi başlıyor. Hadi Başlayalım!

Optical Illusion Vision IQ Test Çözümü

Tüm gizli yüzleri zamanında buldunuz mu? Cevaplarınızı aşağıdaki resmi çözümle karşılaştırın.

optik-cevap.webp

Bu optik illüzyon vizyon IQ testinde gizlenen dört yüz, üç köpek ve bir kadındır. Hepsi şelalenin etrafındaki görüntünün ortasında yer almaktadır.