Oğlunu kaçırdığını düşündüğü kişilere ateş açtı

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde bir baba oğlunu kaçırdığını iddia ettiği gazinoya ateş açtı. Gerçekleşen olayda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Oğlunu kaçırdığını düşündüğü kişilere ateş açtı

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde öğle saatlerinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre İnceler Mahallesi İnceler Tekke Sokaktaki bir gazinonun bahçesinde meydana geldi. 57 yaşındaki baba A.Ş., gazino sahibi 47 yaşındaki Hakan Koç  ve çalışanları tarafından oğlu A.O.Ş.'nin evden zorla alınıp götürüldüğü iddia ederek gazinonun bahçesine geldi. Gazinonun bahçesine geldiğinde oğlu A.O.Ş.'nin darp edildiğini gören baba A.Ş., elindeki pompalı tüfekle peş peşe ateş açtı.

1 kişi hayatını kaybederken,3 kişi yaralandı

Ateş sonucunda bahçede bulunan gazino sahibi Hakan Koç ve çalışanlardan 27 yaşındaki Mustafa Tekin ,28 yaşındaki Barış Sarıkaya ve Kadir Baykan adlı kişiler yaralandı. Olayın çevredekiler tarafından ihbar edilmesiyle bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan kişiler sağlık ekipleri tarafınca hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Barış Sarıkaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Şüpheli A.Ş. teslim oldu

Hastaneye kaldırılan diğer yaralıların tedavilerin devam ettiği öğrenilirken olayın zanlısı A.Ş. ise kısa süre sonra oğluyla birlikte jandarmaya teslim oldu.Teslim olan A.Ş.’nin alınan ifadesinde oğlunun evden zorla götürüldüğü ve oğlunu kurtarmak için takip ettiği ve gazino bahçesinde darp edildiğinin gördüğünde tüfek ile ateş ettiğinin anlatı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.