O zincir market fiyatları 2023'e çevirdi! Onlarca ürünü piyasanın yarı fiyatına satacak

2024'ün ilk büyük kampanyası olan 'Nerede O Eski Fiyatlar?' Bizim Toptan'dan müthiş bir sürprizle geldi! 8 Şubat-8 Mart tarihleri arasında geçerli olan bu özel fırsatta, mutfak ihtiyaçlarınızı karşılayan 45 ürün, 2023 fiyatlarıyla mağazalarda ve online platformda sizleri bekliyor. CEO Hüseyin Balcı'nın açıklamalarıyla desteklenen bu kampanya, hem ekonomik alışveriş yapmak isteyenlere hem de enflasyonla mücadele edenlere büyük bir umut olacak! Gözünüzü bu fırsat kaçmasın!

O zincir market fiyatları 2023'e çevirdi! Onlarca ürünü piyasanın yarı fiyatına satacak

Türkiye'nin Lider Toptan Marketi Bizim Toptan'dan Büyük Kampanya!

Bizim Toptan, 2024'ün başlarında tüketicilerine büyük bir jestle geldi ve "Nerede O Eski Fiyatlar?" kampanyasıyla gözleri doldurdu. 8 Şubat ile 8 Mart arasında geçerli olacak bu muazzam fırsatta, mutfaklarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan un, şeker, çay, zeytin, bakliyat, deterjan, şampuan gibi tam 45 ürün, 2023 fiyatlarıyla Bizim Toptan mağazalarında ve online platformu 'bizimtoptan.com.tr'de bireysel müşterilere sunulacak.

Bizim Toptan'ın CEO'su Hüseyin Balcı, bu özel kampanya ile Türkiye'nin lider toptan satış markası olarak ülke ekonomisine olan katkılarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. Balcı, müşterilerinin bütçelerine destek olmayı amaçladıklarını vurgulayarak, kampanyanın hanelerin bütçelerine "bereket" katacağını ifade etti.

Müşteri memnuniyetine ve enflasyonla mücadeleye verdiği önemle bilinen Bizim Toptan, bu kampanya ile tüketicilere ekonomik ve kaliteli alışveriş imkanı sunarak, her zaman onların yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor. Yıl boyunca müşterilerinin yanında olan Bizim Toptan, bu kampanya ile de sadık müşterilerine teşekkür ederken, geleceğe umutla bakmaya devam ediyor.