O markette siyah çaya dev indirim başladı! Sadece 2 gün geçerli, yetişen paket paket alıyor

Çay fiyatlarına indirim geldi! Yılbaşına özel hazırlanan kampanyada, çay fiyatında yüzde 15 oranında bir indirim uygulandı.

O markette siyah çaya dev indirim başladı! Sadece 2 gün geçerli, yetişen paket paket alıyor

Çaykur'un sevilen ürünlerinden biri olan iryaki çayı, özel kampanyalar ve büyük indirimlerle Carrefour SA marketlerinde satışa sunuldu. Çay sohbetlerinin vazgeçilmezi olan Tiryaki Çay Paketi 1000gr'ı daha ucuz fiyata tüketicinin sofrasına taşıyacak olan bu kampanya çay severlere yönelik cazip bir fırsat.

"Çay fiyatı 129,90 TL'ye düştü"

CarrefourSA pazarındaki bu yeni kampanyasında Çayku'un Tiryaki çayında yüzde 13 indirim sunuyor. Normalde 149,90 TL'den satılan çay, kampanya çerçevesinde 129,90 TL'ye düştü. Bu indirim ise, kaliteli çayı daha ucuza almak isteyen çay severler için büyük avantajdır.

CarrefourSA çaykur tiryaki çay indirimi

"Satış stoklarla sınırlıdır"

Bu fiyat düşüşü nedeniyle Çaykur Tiryaki çayına olan talep arttı ve arz kıtlaşmaya başladı. Çay severler bu fırsatı kaçırmamak adına acele etmeli. Bu kampanya CarrefourSA mağazalarının raflarında ve CarrefourSA internet sitesinden online alışverişlerde geçerlidir. Online alışverişlerde indirim sepetinizden otomatik olarak düşülecektir. Bu da evden alışveriş yapmak isteyen tüketicilere ekstra kolaylık sağlıyor. Bu kampanya sarf malzemeleriyle sınırlı olduğundan çay severlerin kampanya döneminde bu kampanyadan faydalanması önemlidir.

Çay severler CarrefourSA Market'i ziyaret edebilir veya CarrefourSA Online Mağaza'yı ziyaret ederek bu uygun fiyata çay satın alabilirler. Bu özel teklif, hem kaliteli çay deneyimi sunmak isteyenlere ve aynı zamanda bütçesine duyarlı tüketicilere yönelik harika bir fırsat. Kampanya, özellikle çay tüketiminin yoğun olduğu dönemlerde tüketicilere uygun maliyetli bir alternatif sunmak amacıyla CarrefourSA ve Çaykur iş birliğiyle yürütülüyor.