Nude Nedir? Nude Fotoğraf Ne Demek?

Sosyal medyada çokça konuşulan Nude fotoğrafın anlamı araştırılıyor. Peki Nude ne demek? Nude foto ne anlama gelmektedir?

Nude Nedir? Nude Fotoğraf Ne Demek?

Nude fotoğraf ne demek?

Sosyal medyada son dönemlerde en çok geçen sözlerden biri nude fotoğraf sözü oldu. Gençler, sıkça sosyal medya üzerinde karşısına çıkan bu tabirin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki nude fotoğraf ne demek? Nude foto nedir? Nude foto atmak ne anlama gelmektedir?

EN ÇOK İNSTAGRAMDA

Son dönemlerin en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram üzerinde bu tabir gençlerin karşısına çokça çıkmaktadır. Bu tabirle karşılaşan gençler ise arama motoru google üzerinde bunun ne anlama geldiğini araştırıyor.

Nude Kelime Anlamı şu şekilde: Çıplaklık, hiçbir giysi giymeme durumu. Giyinmek; vücut kıllarının kaybı ve daha soğuk bölgelere göç edilmesinden sonra ortaya çıkan doğa şartlarından korunma gereksiniminden kaynaklanan, insanlara özgü bir özelliktir. Kullanılan giysi miktarı, ısı ihtiyacı gibi işlevsel nedenlere veya sosyal koşullara dayanabilir.

Nude fotoğraf,  çıplak fotoğraf göndermedir. 

FOTO ATANLARA UYARI

Son dönemlerde gençler , sosyal medyadan tanıştıkları kişilere fotoğraflar gönderiyor. Bu fotoğraflar , bazı kişiler tarafından şantaj malzemesi haline geliyor. Öte yandan fotoğraflar cinsel içerikli internet sayfalarından da yayınlanmaktadır.