Muğla'da Kamyon ile Otomobil Çarpıştı! 4 Ölü

Muğla Seydikemer'de dün akşam saatlerinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi can verirken, 3 kişide ağır yaralandı.

Muğla'da Kamyon ile Otomobil Çarpıştı! 4 Ölü

Muğla'da Kamyon ile Otomobil Çarpıştı 

4 kişinin can verdiği, 3 kişinin ağır yaralandığı trafik kazası dün gece saatlerinde Muğla Seydikemer sınırları içerisinde yaşandı. Gelen bilgilere göre Muğla Seydikemer karayolunda seyir halinde olan Süleyman Sazboğaz'un sürücüsü olduğu arı kovanı yüklü kamyon direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıktı ve henüz sürücünün ismi belli olmayan özel bir otomobil ile çarpıştı. 

4 ölü, 3 yaralı

Kazayı gören çevredeki sürücüler durumu hemen polis ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde gelen ekipler etrafa yayılan arılar sebebiyle kazaya müdahale etmekte oldukça zorlandı. Yapılan ilk incelemede kimlikleri henüz tespit edilemeyen otomobil sürücüsü ile 3 kişinin kaza yerinde hayatını kaybettikleri anlaşıldı. Ağır yaralanan 3 kişi ise yapılan ilk yardım sonrasında hastanelere kaldırıldı. 

Kazayla ilgili olarak inceleme sürerken,yola ve yol kenarına savrulan arı kovanları ise bölgeye çağrılan arıcılar yardımıyla toplandı.