Muğla'da Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Muğla'da dün akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında karı koca 2 kişi can verirken, 5 kişide yaralandı..

Muğla'da Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Muğla'da Feci Kaza

2 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlama feci trafik kazası dün akşam saatlerinde Muğla'da yaşandı. 

Gelen bilgilere göre Antalya Muğla karayoluda seyir halinde olan Ali Kurt'un sürücüsü olduğu özel otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve kendisiyle aynı yönde ilerleyen Pınar Süs'ün idaresinde ki özel araca çarparak devrildi.Pınar Süs'ün aracı ise kazanın etkisiyle kontrolden çıktı ve önünde ilerleyen Hakan Kaçakpınar'ın kullandığı araca çarptı. Metrelerce sürüklenen araçları gören çevredeki sürücüler hemen yardıma koşarken, durumu ekiplere bildirdi. 

Karı Koca can verdi, çocuklarının durumu kritik

Kısa süre içinde olay yerinde gelen ekipler yapılan ilk incelemede ilk araçta bulunan sürücü Ali Kurt ve yanında bulunan eşi Sevilay Kurt'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aynı araçta bulunan ve çocukları olan Ufuk ve Yaren Kurt ile diğer araçlarda bulunan Hakan Kaçakpınar, Pınar Süs ve Şebnem Yılmaz'ın da yaralandığını belirledi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybeden karı kocanın cansız bedenleri yapılan savcılık incelemesi sonrasında morga kaldırıldı. Hastanede tedavisine devam edilen yaralılardan iki kardeşin durumunun ise kritik olduğu aktarıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma sürerken bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı öğrenilen Ali ile ev hanımı eşi Sevilay Kurt ve çocuklarının, bayram tatilini Muğla'nın Ula ilçesinin Kızılyaka Mahallesinde, yakınlarının yanında geçirmek için yolda oldukları öğrenildi.