Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Korkunç Olay! Fatma Bozavcı Öldürüldü Mü?

Atv ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı , senelerdir çözümlediği olaylarla kitlesini her geçen gün arttırıyor. Fatma Bozavcı bulundu mu, öldürüldü mü? Müge Anlı'nın programında dehşete düşüren açıklamalar.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Korkunç Olay! Fatma Bozavcı Öldürüldü Mü?

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın işlediği bir çok konu çözüme ulaşırken, bugün Famt Bozavcı olayı işlenmeye başladnı . Çözdüğü cinayet olayları, kayıpları bulması ve kavuşturduğu binlerce insan ile milyonların gönlünde taht kuran Müge Anlı, Alzheimer hastalığı nedeniyle evinin yolunu kaybeden Ağustos ayından bu yana kayıp olan Fatma Bozavcı'yı aramaya başladı. Burdur'da kaybolan talihsiz yaşlı kadınla ilgili bir çok iddia gündeme geldi. 7 aydır kendisinden haber alamayan yaşlı kadının, kolundaki bilezikler için katledilmiş olabileceği de söyleniyor.  Yaşlı kadının kızı Hatice Olgun, programa katılarak annesinin akıbeti hakkında yardım istedi.

Fatma Bozavcı isimli Alzheimer hastası olduğu belirtilen yaşlı kadın evinden çıktıktan kısa süre sonra evin yolunu tekrar bulamadı, Ağustos ayından bu yana kayıp.  Burdur'da yaşanan olayda, yaşlı kadının yollarda yardım istediği fakat kimsenin talihsiz kadına yardım etmediği gröülüyor. Kameralara yansıyan bir görüntüde yaşlı kadın bir adamın yanına giderek yardım istiyor, buradaki kişinin bekçi olduğu ve yaşlı kadının durumunu bilmesine rağmen yardım etmediği belirtiliyor.

Yaşlı kadının kızı Hatice Olgun, buradaki bekçinin art niyetli olabileceğini, annesinin kolundaki bileziklerin peşinde olabileceğini öne sürüyor.  Hatice Olgun'un öldürülmüş olabileceği belirtiliyor. Talihsiz kadını arama çalışmaları devam ediyor.