Müdürün Eşi Makam Odasında Gün Yaptı

Yahşihan Kaymakamlığı 'nda skandal bir olay yaşandı. SYDV Müdürünün eşi, 11 arkadaşı ile birlikte eşinin makam odasında gün yaptı.

Müdürün Eşi Makam Odasında Gün Yaptı

Kırıkkale 'nin Yahşihan İlçe Kaymakamlığında tepki çeken bir olay meydana geldi.

Sosyal medya üzerine yüklenen ve geçtiğimiz 30 Temmuz gününe ait olduğu öğrenilen fotoğrafta Yahşihan İlçe Kaymakamlığı "makam odasında gün" yapıldığı görülüyor. Sosyal medya üzerinde paylaşılan ve ortaya çıkmasının ardından kısa süre içinde büyük tepki çeken olayla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre bu olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

SYDV MÜDÜRNÜN EŞİ DÜZENLEDİ.

Edinilen son bilgilere göre makam odasında günü, Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz'ın eşi Necibe Türkyılmaz düzenledi. Kocasının makam odasında çekilmiş birkaç fotoğrafı sosyal medya üzerine yükleyen Türkyılmaz 'ın burada 11 arkadaşıyla pastalı, kurabiyeli, kısırlı parti (halk arasındaki adı ile gün) sosyal medyada paylaşılmıştı.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğrafın altına ise "Güzel bir öğle yemeği arasından kareler. Hoş sohbet bol muhabbet.." ifadelerine yer verildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu fotoğrafın tepki çekmesi üzerine Yahşihan Kaymakamlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve söz konusu olay ile ilgili soruşturma başlatıldığına yer verildi.

Kaymakamlık tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan 'Makam odasında gün düzenlediler' haberine ilişkin olarak Kaymakamlığımızın 10 Eylül 2018 tarihli onayı ile inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konu hakkındaki döşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Kamubulteni.com | Ankara