Masterchef'te Kim Elendi? Eleme Potasına Kimler Kaldı? (Master Şefte Eleme)

Ekranların sevilen programı Masterchef 'te son eleme adayı da belli oldu. Peki Masterchef 'te kim elendi? Eleme heyecanı yaşandı mı? Eleme potasına kimler kaldı? Eleme ne zaman olacak? 5 bin TL 'lik para ödülünü kim kazandı? İşte son durum.

Masterchef'te Kim Elendi? Eleme Potasına Kimler Kaldı? (Master Şefte Eleme)

Masterchef 'te kim elendi?

Tv8 ekranlarının sevilen programı Masterchef 'te kimin elendiği merak konusu oldu. Peki Masterchef 5 Aralık 2019 programında kim elemeye kaldı? Elenen isim belli oldu mu? Masterchef 'te eleme heyecanı ne zaman yaşanacak? Masterchef 6 Aralık 2019 'da kim eleme potasında olacak?

MasterChef 'in  5 Aralık 2019 Perşembe akşamı ekranlara gelen ve büyük bir hayran kitlesi tarafından heyecanla izlenen son bölümünde en iyi tekniği yapan , büyük ödülü  almaya hak kazanan isim Alican oldu. Alican 5 bin TL 'lik para ödülünün sahibi oldu.

KİMLER ELEME POTASINDA?

Tv8 ekranlarının sevilen yemek programı MasterChef Türkiye 'de oynanan ilk dokunulmazlık oyununun sonucunda beraberlik görülmüştü.  Tüm yarışmacılar bireysel olarak bir kez daha yarışmış ve elemeye kalan isim bu şekilde belirlenmişti. Beraberlik sonrası yapılan yarışmada Yasin potaya kalan isim oldu.

MAVİ TAKIM KAZANDI

Önceki akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda tadımları eski yarışmacılar Suna, Murat, Eda va Faruk Batuhan yaptı. Dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu.

İLK ADAY YASİN İKİNCİ ADAY...

Geçtiğimiz gün yapılan ilk eleme yarışmasında potaya kalan isim Yasin olmuştu. İlk adayın belirlenmesinin ardındna ikinci isim de dün belli oldu.

Eleme yarışını kaybeden kırmızı ekipte Batuhan ile Cemre arasındaki yarışın sonu belli oldu. Batuhan , Mehmet Şef 'in hazırladığı yemeğe yakın bir yemek yaptı ve Cemre 'yi eleme potasına gönderdi. 

ELEME NE ZAMAN?

MasterChef 'te  eleme adayları Yasin ve Cemre oldu. Eleme 6 Aralık 2019 Cuma günü yapılacak. 

Peki sizce Cemre mi Yasin mi elenecek? Yorum kısmı aşağıda >>

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA