Marmaris'te korkutan orman yangını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sık kızılçam ağaçları ile kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Yoğun çalışmalar sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alınabildi.

Marmaris'te korkutan orman yangını

Muğla'da gerçekleşen yangında edinilen bilgilere göre Sarıalan Kov Mevkiindeki sarp arazideki ormanlık alanda yangın çıktı.Yangın ihbarı ile bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın söndürme çalışmalarına 34 arazöz,5 iş makinası karadan müdahale ederken, havadan 10 helikopter 5 uçak alevlerle mücadele edilirken  yapılan çalışmalar ile yangın çok büyümeden kontrol altına alınmaya çalışıldı. Yangın bölgesine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı iki adet TOMA aracının da sevk gelen bilgiler arasında.

Yangına müdahale edildi
Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangına  helikopterlerin ard arda sortileri ve uçakların müdahalesi ile alevlerin büyümesi önlendi.
Akşam saatlerinde Sarıalan Kov mevkii, Marmaris Otogar mevkinin üst kesiminde çıkan yangın panik yaratırken bölgeye hemen yangının söndürülmesi için ekipleri sevk edildi.Hava araçları yangına hızlı bir şekilde müdahale etti.

Yangın kontrol altına alındı
Ekiplerin yoğun çabasıyla yangın, kontrol altına alınırken yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ediyor.