Market alışverişi yaparken dikkat! Artık bu ibare yazmayacak

Market alışverişi yapanları yakından ilgilendiren haber geldi. Avrupa Parlamentosu ürünlerde yanıltıcı çevreci ifadelerle yasaklanan ve etkilemeyi iyileştiren düzenleme oluşturuldu.

Market alışverişi yaparken dikkat! Artık bu ibare yazmayacak

Tüketiciler için yanıltıcı pazarama uygulamarından korumayı ve daha iyi satın almak için yardımcı olmayı amaçlarken düzenleme üzerinde ezici çoğunluk ile oy kullanıldı. Parlamentodan gelen açıklama üzerine bunu başarmak için yeşil yıkama ve malların erken eskitilmesi üzerine AB'nin yasaklı ticari uygulamalarının listeye ekleneceği belirtildi.

RESMİ SERTİFİKASYON
AB'de sadece resmi sertifikasyon programıyla beraber programlarda kamu otoriteleriyle oluşturlarak CO2 emisyonlarını dengelenmesi planlanıyor. iklim açısından nötr, azaltılmış ya da iklim açısından olumlu etkiler olunarak iddialara yasak hale gelecek. AB, şirketlerin iklim koruma projelerine yaptıkları yatırımların memnuniyetle karşılandığını ve hala iletilebileceğini, ancak artık insanları bir ürünün "şirket bir yere ağaç diktiği için iyi olduğuna inandırılmayacağı belirtildi.

market
İKİ YILLIK GEÇİŞ DÖNEMİ
yeni yasasıyla beraber önemli hedef oluşturulurken üreticilerin ve tüketicilerin mallarına dayanıklıklığı üzerine garanti bilgilerinin daha görünür olması gerekir. Süresi uzatılarak mallara daha fazla önem verilerek uyumlu etiket oluşturulur. Direktif onayıyla beraber AB kurumları ve üye devletler arasında iddiaların nasıl düzenleneceği gerektiğine dair müzakerelerin devamında yaşandı. Üye devletlerin yeni kuralları uygulanarak koymaları için iyi yılları vardır.