Lise KPSS'den 80-84 Arası Alanlar Hangi İlanlara Başvurur? Hangi Kurumlar Memur Alımı Yapıyor?

2018 ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı 'ndan 80-84 aralığında puan alan adaylar, hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de bu adayların sorularını yanıtlamak üzere haberimizi kaleme aldık.

Lise KPSS'den 80-84 Arası Alanlar Hangi İlanlara Başvurur? Hangi Kurumlar Memur Alımı Yapıyor?

80-81-82-83-84 KPSS ile Hangi Memur Alımları Yapılıyor? Hangi İlanlara Başvuru Yapılabilir?

Lise KPSS sonuçları açıklandı ve 3 milyondan fazla lise mezunu aday, 2020 yılına kadar geçerli olacak Kamu Personeli  Seçme Sınavı lise puanını aldı. P94 puan türünde 80 ile 84 arası puan alan adaylar, internet üzerinde hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak 80-84 arasında KPSS puanı alan adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

2018 KPSS puanı 2020 yılında yapılacak KPSS’nin sonuçları açıklanana kadar geçerli olacak. Açıklanan 2018 KPSS puanı ile adaylar diğer KPSS yapılana kadar şartları uyan tüm memur alımlarına başvuru yapabileceklerdir.

HANGİ KURUMLAR 80-84 KPSS İLE MEMUR ALIMI YAPIYOR?

80-84 KPSS puanı ile çok sayıda kamu kurumu memur alımı yapmaktadır. Bu paun aralığında olan adaylar mezuniyet şartları uyan hemen hemen tüm  lise mezunu memur alımlarına başvuru yapabilmektedir.

Bu puan aralığında olan adayların en çok şansının olacağı kurumlar Adalet Bakanlığı, CTE ve Belediyelerin memur alımlarına başvuru yapabilir ve bu kurumlarda memur olabilirler. Bu kurumların yanı sıra Bakanlıklar, DSİ, TCDD, Danıştay, Yargıtay, Cumhurbaşkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı,  polisevleri, öğretmenevleri, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi kamu kurumlarının memur alımlarına adaylar başvuru yapabilecekler.

Bu kamu kurumları , Zabıta ve İcra katibi, infaz koruma memuru, düz memur, mübaşir, şoför, zabıta memuru,  veri hazırlama ve kontrol işletmeni, hizmetli, destek personeli, aşçı, temizlik personeli, büro memuru, danışma memuru gibi kadrolara memur alımları yapılmaktadır.

İLANLAR HANGİ SAYFADA

80-84 arasında puan ile memur  adayları Kamubulteni.com ‘u indiriyor. Tüm memur alımları Kamubulteni.com ‘da yayımlanacak.  Tüm memur, personel, asker ve polis alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER