Kurban Bayramı ve Cuma SMS Mesajları (Komik, Arefe, Cuma Günü Mesajları) 2020

Mübarek Kurban Bayramı geldi. Kurban Bayramı'nın gelmesi ile birlikte vatandaşların en çok araştırdığı , internet üzerinde en çok aradığı kelimeler Kurban Bayramı mesajları oldu. Vatandaşlar sevdiklerinin, yakınlarının mübarek Kurban Bayramı 'nı kutlamak için en güzel mesajları araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda en güzel SMS Kurban Bayramı mesajlarına yer verdik. İşte Kurban Bayramı'nda sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel mesajlar.

Kurban Bayramı ve Cuma SMS Mesajları (Komik, Arefe, Cuma Günü Mesajları) 2020

Kurban Bayramı mesajları.

2020 yılı Kurban Bayramı geldi. İslam Alemi 'nin büyük merakla beklediği Kurban Bayramı 'na dakikalar kala vatandaşlar, yakınlarının mübarek Kurban Bayramı 'nı kutlamak, bu mübarek günde sevdiklerini hatırladığını göstermek için en güzel mesajları araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda vatandaşların sevdiklerine ve yakınlarına gönderebilecekleri en güzel mesajlara yer verdik.

Kurban Bayramı umut, özlem ve berekettir. Dualarınız, kurbanlarınız kabul ve makbul olsun. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

Dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe ve arkadaşça kucaklaştığımız daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle.

Bu mübarek günlerin sizlere mutluluk, sıhhat ve bol bol gülümseme getirmesi dileğiyle. Sevinç, huzur ve sağlık dolu bayramlar dileriz.

Dostluğun, sevginin, geleceğin paylaşmasına vesile olan , aşımızı ekmeğimizi, kurbanlarımızı paylaşmamıza vesile olan , birlikteliğimizi arttıran nice mutlu bayramlara.

Mübarek Kurban Bayramı 'nı sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.

Kurban bereketiyle bolluğuyla gelsin evlerinizi donatsın. Bayramınız mübarek olsun.

Bir avuç dua , sıcak bir mesaj, bir kucak dolusu sevgi gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, evinizin içi huzur ve mutluluk dolsun. Nice mutlu bayramlara.

Koronavirüs illeti nedeniyle ayrı geçirdiğimiz bayramda kalplerimizin bir atması dileğiyle.

Mübarek Cuma gününe denk gelen Kurban Bayramı mübarek olsun. Nice mutlu bayramlara.

Tüm yüreklerin sevinç, umutların gerçek, birlikteliğin daim olduğu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

Virüs nedeniyle ayrı geçirdiğimiz bayramda kalplerimizin dua ile birleşmesi dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

Hz İsmail teslimiyetini bizlere nasip eyleyip bizleri ve tüm islam alemini cehennem ateşinden azad eyle Allah'ım. Hayırlı ve mutlu Bayramlar.

Allah rızası için kestiğiniz kurbanlar kabul, iyi niyetle başladığımız her gün mutlu,  sevdikleriniz hep sizinle olsun.  Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Bu mübarek günlerin Yüce Allah’a ve Resulüne (S.A.V.)  biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim. Nice mutlu bayramlara.

Ne mutlu Allah yoluna hayatını adayan canlara. Ne mutlu onlara. Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Birlik, beraberlik ve mutluluğumuzun hiç bozulmadığı , sevgi, huzur ve sıhhat dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. 

Mutluluk ve sevinç içinde , sıhhat dolu, korona illetinden uzak bir bayram geçirmenizi yüce Allah'tan dilerim.

Allah kestiğiniz kurbanları kabul eylesin. Nice bayramlara. (Payımı unutmayın :D)

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA