Korkunç olay! Benzin alımı sırasında çakmak yaktı,alevler arasında kaldı

Aksaray'da ATV motoruna benzin alan sürücü benzin dolumu esnasında çakmağını yakınca bir anda alevler arasında kaldı. Sürücü ile birlikte benzin pompası, ATV motor ve 1kişi daha alevler içinde kaldı.

Korkunç olay! Benzin alımı sırasında çakmak yaktı,alevler arasında kaldı

Aksaray’da bir hafta önce gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre  Büyük Bölcek Mahallesi Sanayi Kavşağında bulunan bir akaryakıt istasyonunda 25 yaşındaki Mustafa A.  ATV motoru ile benzin almaya geldi. ATV’ye benzin doldurmak için yanaşan pompa görevlisi 27 yaşındaki Mehmet Akbulut depoyu doldurmaya başladığı esnada ATV sürücüsü Mustafa A. dolum yapıldığı esnada elindeki çakmağı depoya yaklaştırarak çakmağı ateşledi.

Çakmağın ateşlenmesiyle pompa alevler içerisinde kalırken bir anda alev topuna dönen ATV pompa görevlisinin ve ATV sürücüsünün alevler içerisinde kalmasına sebep oldu. Alevler içinde kalan ATV sürücüsü yanarak pompadan kaçmaya çalışırken tüm bu yaşananlar akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Görevliler anında müdahale etti
Korkunç olaya ilk müdahale diğer pompa görevlilerinden gelirken görevliler yangın tüpleri ile ATV sürücüsünün ve ATV’yi söndürmeyi başardılar. Görevlilerin müdahalesi olası bir faciayı önlerken ATV sürücüsü ve pompa görevlisi yaralandı. Öte yandan olay esnasında ATV'nin arkasında yolcu olarak bulunan bir başka kişi de alevlerden son anda kaçarak kurtuldu.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Olayın ihbar edilmesiyle bölgeye sağlık ekipleri intikal ederek yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların tedavileri sürerken ,yaralılardan ATV sürücüsü Mustafa A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, pompa görevlisi Mehmet Akbulut'un ise bacağında ve kollarında yanıklar olduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Soruşturma açıldı
Güvenlik kameralarının an be an kaydettiği olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.